Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι μας ενόψει του ντέρμπι που έρχεται με την Ομόνοια στο ΓΣΠ.

Αναλυτικά:

Αδέρφια ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ,

Η χρονιά ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο δίνοντας σε όλους μας μια ευχάριστη νότα αισιοδοξίας. Αφήνοντας πίσω όλα τα στραβά κι ανάποδα του 2016, προχωράμε με περισσότερη πίστη και ενθουσιασμό, ευελπιστώντας για ένα λαμπρό μέλλον για τον ΘΡΥΛΟ μας. Κανείς δεν δικαιούται να πετά στα σύννεφα αγνοώντας την «Κυπριακή πραγματικότητα» και εννοείται πως σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται ο εφησυχασμός από τον οποιονδήποτε, σε οποιοδήποτε πόστο.

Οι μόνοι που δικαιούνται να τρελαίνονται είναι ο κόσμος ο οποίος το έχει πραγματικά ανάγκη. Αφήστε μας λοιπόν στην τρέλα μας να ταξιδεύουμε και να ονειρευόμαστε. Αυτό μάθαμε να κάνουμε από μικρά παιδιά, αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε μέχρι και την τελευταία μας πνοή. Με ένα μπλουζάκι συνδεσμιακό κι ένα κασκόλ στο χέρι, με την σημαία μας να κυματίζει περήφανα και τα τύμπανα να χτυπάνε ρυθμικά. Τραγουδάμε δυνατά, τραγουδάμε περήφανα, τραγουδάμε ασταμάτητα με ένταση και πάθος!

Ακολουθεί εκδρομή στην πόλη της πουστιάς και της λαμογιάς και η αδρεναλίνη ανεβαίνει συνεχώς. Τα πούλμαν μπαίνουν στην σειρά και τα αλάνια ετοιμάζονται για ακόμη μια μοναδική παράσταση μέσα στο σπίτι του αντιπάλου.

Μαζική αναχώρηση από τον Κεντρικό την Κυριακή, στις 14:00 υπό τις οδηγίες πάντα των υπεύθυνων που ορίζει ο Παν.Συ.Φι..

Λεπτομέρειες για την καλύτερη οργάνωση μπορείτε να μάθετε στα καθιερωμένα pre-game parties το Σάββατο.

Πάμε μάγκες. Ξεσηκωθείτε και σταθείτε μαζί μας στην πρώτη γραμμή. Ο δρόμος είναι μακρύς και ο αγώνας συνεχής. Ψηλά η σημαία, ψηλά και η γροθιά. Για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ και την ΘΥΡΑ ΕΝΑ!

Υ.Γ.1: Λαγουδάκια δεν σας χάλασε. Πάντα σκυφτοί κι εμείς να σας γλεντάμε.

Υ.Γ.2: Την πατρίδα ξεπουλάτε, τα κεφάλια σας θα φάτε..

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ ΕΝΑ