Ανακοίνωση από τον ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ μας για την ομάδα και τα τεκταινόμενα στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά:

Αδέρφια ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ,

Όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε κανένας δεν μπορεί να λυγίσει την μαχητικότητα και την αντίσταση που προβάλουν τα παιδιά του Σωφρόνη, τα οποία αρνούνται πεισματικά να χάσουν. Παλεύουν με όλες τους τις δυνάμεις μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο απέναντι σε κάθε εμπόδιο που προβάλλεται μπροστά τους. Είτε τηλεκατευθυνόμενα κοράκια ονομάζονται αυτά είτε το νέο φρούτο που τρώμε στην μάπα τελευταία, τον δήθεν αθλητικό δικαστή. Έβγαλε κι αυτός την μάσκα όταν τα καλομαθημένα της Λευκωσίας ένιωσαν την απειλή από τον ένα και μοναδικό ΘΡΥΛΟ!

Είναι αυτά που βλέπει το φίλαθλο κοινό του νησιού μας και γυρίζει την πλάτη αηδιασμένος στο σάπιο προϊόν που του πλασάρουν. Ακόμη και αυτοί που συνεχίζουν απτόητοι, αρνούμενοι να υποκύψουν, βρίσκουν μπροστά τους τα προκλητικά “όργανα της τάξης” τα οποία τους θυμίζουν πως στην μπανανία που ζούμε τίποτα δεν είναι δίκαιο και αξιοκρατικό. Οπαδοί που πηγαίνουν να παρακολουθήσουν έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, από την μια στιγμή στην άλλη και χωρίς την παραμικρή αιτία βρίσκονται στο εδώλιο του κατηγορουμένου με βαριές κατηγορίες εναντίον τους. Βλέπουν τα πρόσωπα τους να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου ως καταζητούμενοι λες και διέπραξαν κανένα φόνο και κρύβονται. Τριήμερες προσωποκρατήσεις για το τίποτα και αποκλεισμό από τα γήπεδα μέχρι να εκδικαστούν οι ανύπαρκτες “υποθέσεις” τους!

Ως Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ ΕΝΑ δηλώνουμε ότι είμαστε με κάθε δυνατό τρόπο δίπλα στα αδέρφια μας για οποιανδήποτε βοήθεια χρειαστούν και θα συνεχίσουμε να είμαστε μέχρι την τελική τους δικαίωση. Αποδεδειγμένα πλέον ο τρομονόμος Ιωνά απέτυχε από την βάση του μιας και η δύναμη της αστυνομίας αποτελείται από άνανδρα, ανεκπαίδευτα και κομπλεξικά τυπάκια τα οποία εκμεταλλευόμενα την εξουσία που τους παρέχεται βγάζουν τις ανασφάλειες τους σε ανυποψίαστους πολίτες.

Ο αγώνας μας συνεχίζεται, ποτέ δεν σταματάει. Η ομάδα μας καλείται να υπερβάλει για ακόμη μια φορά εαυτό χωρίς την στήριξη του κόσμου της. Εμείς έχει αποφασιστεί όπως μαζευτούμε στους Συνδέσμους για να παρακολουθήσουμε τον αυριανό αγώνα. Στήνουμε το δικό μας πάρτι από το πρωί φτιάχνοντας ατμόσφαιρα γηπέδου με ασταμάτητο τραγούδι, μαγκάλια και άφθονο ποτό. Καλούμε τον κάθε ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑ αδερφό όπως έρθει ακόμη πιο κοντά στο Συνδεσμιακό μας κίνημα με σκοπό να βρεθούν οι λύσεις που θα μας οδηγήσουν σε μια δυναμική και συλλογική αντίδραση προς την κάθε είδους αδικία την οποία αντιμετωπίζει το ΘΡΥΛΙΚΟ μας Σωματείο.

ΔΕΝ ΚΩΛΩΝΩ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΩ
ΜΕ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΩ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ

Υ.Γ.1: Την Κυριακή 26 Μαρτίου θα διεξαχθεί το IX Ετήσιο Τουρνουά Mini Football αφιερωμένο στα αδέρφια μας που βρίσκονται ψηλά. Θα ακολουθήσει ενημερωτικό δελτίο με όλες τις σχετικές λεπτομέρειες. Για πληροφορίες και εγγραφές αποταθείτε στους Συνδέσμους μας.

Υ.Γ.2: Το νεοσύστατο τμήμα του Σωματείου μας ΑΠΟΛΛΩΝ Καλαθόσφαιρα σε τροχοκάθισμα δίνει τον πρώτο του αγώνα την Κυριακή 19.03.2017 στο κλειστό μας. Όσοι μπορούν καλό είναι να στηρίξουν αυτήν την νέα αξιόλογη προσπάθεια. Ο αγώνας ξεκινάει στις 11:15.

Υ.Γ.3: Τι το θελες να παίξεις τον νταή; Volume II

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ ΕΝΑ