Στη δεύτερή της έδρα (σ.σ. η αίθουσα Νεάπολη – Επιστροφή στο Γυμνάσιο Ακροπόλεως δεν πήρε άδεια) η Ολυμπιάδα Ν. φιλοξενεί τον Sabbianco Απόλλων την Τετάρτη στις 21:15. Aκλόνητο φαβορί είναι η Λεμσιανή ομάδα η οποία έχει και στο χέρι τη νίκη 3-0 στον πρώτο αγώνα.

Οι παίκτριες της Έφης Πέτρου θα προσπαθήσουν για το καλύτερο γνωρίζοντας ότι για να προκριθούν πρέπει να κερδίσουν με 3-0 ή 3-1 ώστε να οδηγήσουν την υπόθεση στο χρυσό σετ. Η προπονήτρια – κόουτς της Ολυμπιάδας θα βασιστεί και πάλι σε νεαρές και στις έμπειρες Χαραλάμπους, Ψιλογένη και Χριστοδούλου.

Η ομάδα του Γιάννη Γιαπάνη πάει στη Λευκωσία για να καθαρίσει την πρόκριση, ενώ ο αγώνας θεωρείται και ένα καλό τεστ ενόψει των τριών τελικών στο πρωτάθλημα. Ο κόουτς ζήτησε από τις παίκτριές του σοβαρότητα ώστε να προβεί και σε συντήρηση δυνάμεων χρησιμοποιώντας και τις παγκίτισσες. Η ομάδα του Sabbianco Απόλλωνα προκρίνεται στον τελικό και με ήττα 2-3 σετ.

Η Επιτροπή Διαιτησίας όρισε διαιτητές τους Α. Κολοκοτρώνη – Β. Γεωργίου – Επόπτες θα είναι οι Ν. Τζιακούρης – Φ. Φουκαρίδης και σημειωτές οι Α. Χατζηκωστή – Α. Παντελίδης.

Εξάλλου, για την ημιτελική φάση (μονός αγώνας) του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Ανδρών Β Κατηγορίας θα γίνει την Τρίτη στις 19:30 στην Αίθουσα Νεάπολη –Επιστροφή το ντέρμπι Ολυμπιάδα Ν. – Εθνικός Λατσιών με διαιτητές τους Χ. Μαϊφόσιη και Α. Κολοκοτρώνη.