Ανακοίνωση εξέδωσε ο σύνδεσμος φιλάθλων των Δυτικών Προάστιων, ενόψει της Εθνικής εορτής της 1ης Απριλίου, αλλά και για τον αγώνα με την Ομόνοια όπου ετοιμάζουν πάρτι στο οίκημα τους, παρουσία των «Αμαζόνων». Αναλυτικά:

«Καλούμε όλους για το τριήμερο που ακολουθεί να ακολουθήσουν τις εκδηλώσεις του συνδέσμου μας πιστοί στο σύνθημα, ”Για την Πατρίδα και την ομάδα μας”. Αρχής γενομένης από αύριο όπου μέλη του ΠΑΝΣΥΦΙ θα ξεκινήσουν από νωρίς την λαμπαδηφορία από τον Αγ. Μάμα με κατεύθυνση και κατάληξη την Κυπερούντα και τις εκδηλώσεις που θα γίνουν στο χωριό το βράδυ.

Ακολούθως, το πρωινό του Σαββάτου (10:00) τιμούμε την 1η του Απρίλη και την έναρξη του Εθνικοαπελευθερωτικού μας Αγώνα στο κρυσφήγετο του Αρχηγού Διγενή. Προσυγκέντρωση στις 9μιση στο γνωστό σημείο.

Ο σύνδεσμος μας στον Ύψωνα, διοργανώνει ομιλία στις 7 το απόγευμα όπου θα μας αφηγηθούν ποιήματα και ιστορική αναδρομή του Αγώνα για Ένωση από τον Αγωνιστή Σίμο Πιερίδη ενώ στην συνέχεια θα συνεχιστεί η γιορτή με φαγοπότι και ”άλλα” μέχρι αργά το βράδυ.

Την Κυριακή δίνουμε συνέχεια αφού η ομάδα μας αγωνίζεται στο κεκλεισμένων θυρών ΓΣΠ στις 5 το απόγευμα. Μαζευόμαστε από νωρίς στα Δυτικά όπου θα παρακολουθήσουμε το παιχνίδι με τα γνωστά..

Συνθήματα, ποτά και κέττερινγκ φαγητά ειδικά στημένο για την ημέρα αφού μαζί μας θα έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε και τις επίδοξες πρωταθλήτριες της πετοσφαιρικής μας ομάδας (αλλιώς Αμαζόνες).

Υ.Γ. Άρχισε η προπώληση λαχνών για την κλήρωση που θα γίνει κοντά στο Πάσχα με πλούσια δώρα όπως φανέλες παιχτών μας κ.α.!!!

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ ΕΟΚΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΩ Η 1η ΑΠΡΙΛΗ, ΖΗΤΩ Η ΕΝΩΣΗ …έκανα μαύρα μάτια νάρθω να σε δω ΔΠ -1-