Για όλα τα θέματα που αφορούν τον Απόλλωνα μίλησε στην εκπομπή «Μαγκαζίνο των Σπορ» του Sports1 ο Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά:

Για τα παιχνίδια κυπέλλου: «Προέχει το ντέρμπι με την ΑΕΛ. Μετράμε αντίστροφα για την ολοκλήρωση της σεζόν, μένουν μόλις πέντε στροφές για το τέλος του πρωταθλήματος. Θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού και να φτάσουμε στο ζητούμενο».

Για την επιστροφή του Ρομπέρζ: «Προετοιμαζόμαστε με όλους τους διαθέσιμους. Είναι εξαιρετικά δύσκολο το παιχνίδι με την ΑΕΛ και πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο 90λεπτο της Κυριακής».

Για τις απουσίες ενόψει ΑΕΛ: «Είναι ο Αγγελή που είναι ανέτοιμος και οι Μπεντόγια και Γκιέ».

Για τους Μπεντόγια και Γκιέ: «Ως επίσημος Απόλλωνας δεν επιθυμούμε να τοποθετηθούμε ξανά. Όταν υπάρχει κάτι θα προχωρήσουμε σε επίσημες ανακοινώσεις. Ο Μπεντόγια είναι κανονικά στην Κύπρο. Ταλαιπωρήθηκε 15 μέρες, απώλεσε πολλά κιλά. Θα πάρει όσο χρόνο χρειαστεί για να επανέλθει».

Για τον κόσμο: «Είμαστε σίγουροι ότι θα είναι κοντά μας στον αγώνα της Κυριακής».

Για τη διακοπή: «Πήραν κάποιες ανάσες σημαντικές ενόψει της τελικής ευθείας. Περισσότερο είναι πνευματική κούραση αυτή την περίοδο. Υπάρχει πάντα το ερωτηματικό πώς επιστρέφει μια ομάδα από τη διακοπή, ευελπιστούμε ότι η ομάδα θα είναι πανέτοιμη για να ανταποκριθεί».

Για τον Αντάμοβιτς: «Δεν θα συζητήσουμε μεταγραφικά θέματα».