Η διοίκηση του Σωματείου  μας παρέθεσε δημοσιογραφική διάσκεψη, στην οποία παρουσίσε το νέο τμήμα Aquatics! Τα αθλήματα που προσφέρονται από την ακαδημία Απόλλων Aquatics, είναι αθλήματα κατεξοχήν υγρού στίβου.

Παρόντες ο Υπεύθυνος του Τμήματος κ. Μάριος Παναγή και απο το Δ.Σ του Σωματείου κ. Μάριος Σωφρονίου ,Γιώργος Λοιζίδης και Αντρέας Ηροδότου και ο Διευθυντής του Σωματείου κ. Αντρέας Παπαδούρης.

Συγκεκριμένα, διδάσκεται κολύμβηση όλων των επιπέδων, από εκμάθηση μέχρι καθημερινή προπόνηση για αγωνιστική κολύμβηση από έμπειρους προπονητές και πρώην πρωταθλητές, ενώ προσφέρεται επίσης βρεφική κολύμβηση, αλλά και υδατοσφαίριση!

Όπως αναφέρθηκε στη δημοσιογραφική, η ακαδημία Απόλλων Aquatics προπονεί παιδιά από τριών χρονών, μέχρι και ενήλικες και φιλοδοξεί να εντάξει τα αθλήματα υγρού στίβου σε όλη την εμβέλεια της Λεμεσού, προσφέροντας μαθήματα υψηλού επιπέδου.

Η ακαδημία Απόλλων Aquatics ξεκίνησε τη λειτουργία της τον Σεπτέμβριο του 2016 και μέσα σε έξι μόλις μήνες, αριθμεί ήδη 125 αθλητές!

Όπως τονίστηκε, ο ΚΟΑ ενέκρινε την παρουσία της ομαδας υδατοσφαίρισης στην ανώτερη κατηγορία, με τη διοίκηση του σωματείου να απευθύνει κάλεσμα σε όλο τον κόσμο αλλά και στον ΚΟΑ, για στήριξη (οικονομική και όχι μόνο) όλων των τμημάτων.

Σωματείο ΑΠΟΛΛΩΝ/ΛΕΜΕΣΟΥ.