Κυπελλούχος Κύπρου για έννατη συνεχόμενη χρονιά αναδείχτηκαν σήμερα οι Απόλλων Ladies, πετυχαίνοντας παράλληλα και το έννατο συνεχόμενο νταμπλ.

Στον τελικό του Κυπέλλου Γυναικών που έγινε στην Παρεκκλησιά, οι Apollon Ladies νίκησαν με 5-0 το Σωματείο Barcelona F.A. το οποίο, στην πρώτη του χρονιά στις Γυναικείες διοργανώσεις, κατάφερε να έχει αξιόλογη παρουσία με συμμετοχή στον τελικό του Κυπέλλου.

Ο τελικός ήταν ανταγωνιστικός στο πρώτο ημίχρονο με τις Απόλλων Ladies να είναι καλύτερες αλλά να μην βρίσκουν τρόπο να σκοράρουν και έτσι, το σκορ ήταν ισόπαλο 0-0.

Καταιγιστική στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας, πέτυχε πέντε τέρματα και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της.

Η Φρέντα Κριστίνα άνοιξε το σκορ στο 49ο λεπτό με πλασέ μέσα από την περιοχή και με τον ίδιο τρόπο πέτυχε το 2-0 στο 55ο λεπτό. Η Κυριακή Κυνοσίδου με ένα εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή στο 66′ πέτυχε το 3-0 ενώ η Κουσιέρι με πλασέ πέτυχε το 4-0 στο 70′. Στο 79′ το 5-0 από την Μπούλοκ.

Τον αγώνα στην Παρεκκλησιά παρακολούθησαν εκατοντάδες φίλοι των δύο ομάδων δημιουργώντας όμορφη ατμόσφαιρα.

Την απονομή του τροπαίου στην Κυπελλούχο ομάδα έκανε ο 3ος Αντιπρόεδρος της ΚΟΠ κ. Φώτης Φωτίου.

Barcelona F.A.: Κουτσόφτα, Μ. Ιωάννου, Β. Ζαμπά (86′ Νικολάου), Κ. Βραχίμη, Κουλιμπαλί (59′ Αγ. Ιωάννου), Ακαφφού, Μιχαήλ, Αντωνίου (81′ Πανταζή), Ελλοχ, Παναγιώτου, Αριστοδήμου

Απόλλων Ladies: Χρίστου, Σοφοκλέους, Σιδηρά, Μολίν, Κυνοσίδου, Κριστίνα, Κουσιέρι, Σολωμού (88′ Παναγιώτου), Παφίτη (85′ Ζαχαρίου), Νικ, Αντωνίου (74′ Μπούλοκ)

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Κωνσταντίνος Σάββα με βοηθούς τις Ξένια Ηροδότου και Δώρα Μυριανθέα. Τέταρτη διαιτητής ήταν η Ιωάννα Αλλαγιώτου.