Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος απο τις νεανίδες στην πετόσφαιρα, η προπονήτρια τους Ναστάζια Χρυσοστόμου με ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook,ευχαρίστισε όλους όσου βοήθησαν για να έρθει ο τίτλος.

Αναλυτικά:

Τα λόγια έχουν δώσει τη θέση στα δάκρυα. Τεράστια υπερηφάνεια για τις κορασες μου.

Καταφέρατε με την δική σας θέληση και τις δικές σας θυσίες να κατακτήσετε αυτό που για κάποιους φάνταζε αστείο να καταφέρει η δική μας ομάδα.
Θέλω να ευχαριστήσω μια προς μια τα κορίτσια μας που βάζοντας προτεραιότητες στη ζωή τους δούλεψαν, πίστεψαν και κατάφεραν να κατακτήσουν το Πρωτάθλημα.

Που πάλεψαν για το σήμα στην φανέλα. Που ξεπέρασαν τους δικούς τους “δαίμονες”, που πάλεψαν με τον ίδιο τους τον εαυτό για να καταφέρουν να κατακτήσουν το Πρωτάθλημα.

Από την 15η θέση κατάφεραν με σκληρή δουλειά οι μισές να πανηγυρίζουν το Πρωτάθλημα και οι άλλες μισές να κατακτούν την 3η θέση (μεταξύ μας και αν εξαιρέσουμε τους σοβαρούς τραυματισμούς, σήμερα θα πανηγυριζαμε δύο τίτλους και όχι ένα.

Ευχαριστώ και κάποιες ομάδες που “σκαρταραν” κάποια μωρά!!!!
Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους δικούς μου ανθρώπους…. Τον Μαριος Παναγιδης και την Miroslava Griban που πίστεψαν σε μένα δούλεψαν και υλοποιήσαμε και οι 3 μαζί τον στόχο μας. Πάντα δίπλα ο ένας στον άλλο. Μια ομάδα, μια γροθιά. Τον πρόεδρο της ομάδας Aντρέα Ηροδότου και τον αναπληρωτή πρόεδρο Πετρούση Λοίζο οι οποίοι μαζί με το συμβούλιο στάθηκαν δίπλα μας σε όλη τη πορεία.
Ευχαριστώ πολύ και εσας τους γονείς που με ανεκτικατε για τις ώρες των προπονησεων μας, που σας κατάργησα τις αργίες, τις γιορτές, τον ύπνο σας. Που σταθηκατε στο πλευρό μας στα καλά και στα άσχημα, στις νίκες και στις ήττες.
Ένα μεγάλο και τεράστιο ευχαριστώ στο δικό μου άνθρωπο Κωνσταντίνο Χαραλάμους για την υπομονή, την αϋπνία που του χάρισα φέτος  και στο στήριγμα μου τον Άντρο Χρυσοστόμου.

Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που έκαναν συναρπαστικό το Πρωτάθλημα.
Και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που πίστεψαν σε μένα και ένα πιο μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που δεν πίστεψαν. Σε αυτούς που ήταν παρόν και σε αυτούς που ήταν Απόν. Σε αυτούς που στήριξαν Έλενα Αβραάμ Ibnmejd και πιο πολύ σε αυτούς που έθαψαν.

Κλείνοντας ο καθρέφτης όλων μας είναι το γήπεδο.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!!