Το μεγαλύτερο άλμα στην καριέρα της έκανε η Κατερίνα Ζακχαίου αφού απο την νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Ελληνική Α1 κατηγορία με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Η Ζακχαίου που ανήκει στην ομάδα μας και κατέκτησε τίτλους, αγωνίστηκε στον Παναξιακό ως δανεική κατά την σεζόν 2016/17, ενώ και στον Ολυμπιακό θα αγωνίζεται ως δανεική.

Η ανακοίνωση:

«O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Κατερίνα Ζακχαίου. Η διεθνής Κύπρια κεντρική (ημερομηνία γέννησης 26/7/1998, ύψος 1.92μ.) υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας»

«Πολύ χαρούμενη»

Στις πρώτες της δηλώσεις, στο osfp.gr, η Κατερίνα Ζακχαίου δήλωσε χαρούμενη που ήρθε στον Ολυμπιακό και εμφανίστηκε αισιόδοξη πως η νέα σεζόν μπορεί να είναι εξίσου επιτυχημένη με την προηγούμενη. «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνίζομαι πλέον σε μια τέτοια ομάδα με τόσο μεγάλους στόχους όπως ο Ολυμπιακός. Θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να βοηθήσω και εγώ την ομάδα να πετύχουμε τους στόχους. Πιστεύω ότι μπορούμε να επαναλάβουμε την εξαιρετική πορεία που διέγραψε η ομάδα τη φετινή σεζόν αλλά και να ανέβουμε ακόμα πιο ψηλά», ήταν τα λόγια της.