Το καθιερωμένο πλέον μήνυμα έστειλε ο πρόεδρος της ομάδας μας, Νίκος Κίρζης στο match program που κυκλοφόρησε στον αγώνα με την Ζάρια.

Ο κ. Κίρζης αναφέρεται στην Ευρωπαϊκή συμμετοχή και τονίζοντας ότι ο στόχος είναι οι όμιλοι του Europa League.

«Σας χαιρετώ για πέμπτη διαδοχική χρονιά στα μέσα της καλοκαιρινής περιόδου, με αφορμή τη συμμετοχή της ομάδας μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Μία συμμετοχή η οποία είναι σημαδιακή, καθώς αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου, αφού για πέμπτο συνεχόμενο καλοκαίρι, η ομάδα μας εκπροσωπεί την πόλη και την Κύπρο μας στις κορυφαίες διοργανώσεις.

Αποτέλεσμα του δεύτερου Back to Back στην ιστορία του συλλόγου και πιο συγκεκριμένα στο θεσμό του κυπέλλου, μετά την κατάκτηση του στον τελικό της 24ης Μαΐου του ΓΣΠ και της νίκης μας με 1-0 επί του ΑΠΟΕΛ.

Ευελπιστώ και εύχομαι το φετινό ευρωπαϊκό μας οδοιπορικό να είναι μακρύ, ταξιδεύοντας μέχρι και τους ομίλους της διοργάνωσης. Για τους εγχώριους στόχους δεν θα αναφερθώ, καθώς πλέον θεωρούνται μέρος της καθημερινότητας μας.

Ο Απόλλωνας μετά από πέντε χρόνια συλλογικής προσπάθειας βρίσκεται πλέον στην ελίτ του κυπριακού ποδοσφαίρου και σημείο αναφοράς στο υγιές σκεπτόμενο φίλαθλο κοινό Εύχομαι να συνεχίσουμε μονιασμένοι για το μεγαλείο της ομάδας μας.

Απολαύστε μια ακόμη ευρωπαϊκή βραδιά του Θρύλου και στηρίξτε σε κόσμια πλαίσια την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας και της τεχνικής ηγεσίας για να γράψουν ιστορία…

Με εκτίμηση,

Νίκος Κίρζης

Πρόεδρος Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ».