Για όλα τα θέματα που αφορούν τον Απόλλωνα μίλησε στην εκπομπή «Μαγκαζίνο των Σπορ» του Sports1 ο Μαρίνος Ευσταθίου.

Αναλυτικά:

Για την κατάκτηση του Σούπερ Καπ: «Το πιο σημαντικό είναι ότι αυτή την περίοδο παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και ικανοποιεί κόσμο και διοίκηση. Αυτό είναι πιο σημαντικό από τον τίτλο. Με τον Σωφρόνη Αυγουστή δώσαμε δείγματα καλού ποδοσφαίρου και οι ποδοσφαιριστές προσπαθούν στο μάξιμουμ για 90 λεπτά. Είναι κάτι που τους έχει εμπεδώσει ο προπονητής».

Για τον λιγοστό κόσμο στις κερκίδες: «Δεν είναι μόνο θέμα θεσμού. Είναι και το θέμα της πώλησης των εισιτηρίων. Προσπαθούν για μια νέα αρχή, ίσως σε κάποια χρόνια να τον αποδεχτεί ο Κύπριος φίλαθλος. Ίσως να είναι και ο καλύτερος, αλλά θα χρειαστεί καιρός».

Για τους αγώνες με τη Μίντιλαντ: «Ήταν μια καλή προπόνηση, ένα καλό τεστ για τον αγώνα. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Ήταν μια από τις ομάδες που προτιμούσαμε, αλλά δεν είναι εκεί τυχαία».

Για την τιμωρία που αναμένεται για τα όσα έγιναν με την Αμπερντίν: «Ο παρατηρητής και ο διαιτητές δεν απέκρυψαν τίποτα. Περιμένουμε μεγάλο πρόστιμο γιατί είχαμε και προηγούμενα. Ας ελπίσουμε να είναι το τελευταίο. Είναι κρίμα οι προσπάθειες που γίνονται να φέρουν αυτό το εμπόδιο. Είναι μια μικρή μερίδα του κόσμου, πρέπει οι υπόλοιποι να τους ξεχωρίσουμε και να τους κάνουμε να καταλάβουν ότι μόνο κακό κάνουν στην ομάδα».

Για τα μεταγραφικά: «Ξέρετε πώς λειτουργούμε. Πριν πέσουν οι υπογραφές είμαστε φειδωλοί στα λόγια. Γίνεται καλός προγραμματισμός, υπάρχουν σκέψεις για ενίσχυση. Όλα στην ώρα τους».

Για το γηπεδικό: «Μπήκαν κάποια χρονοδιαγράμματα. Μέχρι τις 31 Αυγούστου πρέπει να παραδώσουν οι μελετητές για να βγούμε σε προσφορές τον Σεπτέμβρη. Υπάρχει ακόμα μια συνάντηση στις 23 του μηνός αλλά μάλλον θα αλλάξει γιατί εμείς θα είμαστε στη Δανία».