Με νίκη έρχεται στην Κύπρο η Μίντιλαντ, καθώς επικράτησε με 4-3 της πρωτοπόρου και μέχρι σήμερα αήττητης, Νόρτζελαντ για την πέμπτη αγωνιστική του Δανέζικου πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Θόρουπ ξεκίνησε ιδανικά τον αγώνα αφού μόλις στο πρώτο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Κορκσμαρ δείχνοντας έτσι τις προθέσεις της.

Οι «λύκοι» συνέχισαν να πιέζουν και στο 20’ έκαναν το 2-0 με τον Νίσσεν δείχνοντας έτσι να καθαρίζουν τον αγώνα. Λίγο πριν συμπληρωθεί το ημίχρονο η Μίντιλαντ πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Ονουάτσου σκοτώνοντας έτσι τις ελπίδες της Νόρτζελαντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μίντιλαντ έδειξε ότι θα διέλυε την αντίπαλό της αφού μόλις στο 53’ ο Ονουάτσου έκανε το 4-0. Κάπου εκεί τα δεδομένα άλλαξαν αφού οι ποδοσφαιριστές του Θόρουπ θεώρησαν ότι τελείωσε ο αγώνας και έβαλαν στο μυαλό τους τον Απόλλων.

Ωστόσο δύο γκολ του Ντονιόχ στο 66’ και στο 80’ άλλαξαν τα δεδομένα στον αγώνα. Μάλιστα η Νόρτζελαντ πέτυχε και τρίτο γκολ στο 95’ αγχώνοντας για τα καλά την Μίντιλαντ. Τελικά ο αγώνας έληξε με την αντίπαλο του Απόλλωνα να παίρνει την νίκη με 4-3.

Οι Δανοί έρχονται στην Κύπρο με άγριες διαθέσεις και πρόθεση να επιτεθούν ωστόσο η απάντηση της ομάδας μας θα πρέπει να είναι η εκμετάλλευση των αμυντικών αδυναμιών της Μίντιλαντ.