Δημοσιογραφική διάσκεψη παρέθεσε ο Σωφρόνης Αυγουστή ενόψει του αυριανού αγώνα με τη Μίντιλαντ.

Πρώτος το λόγο πήρε ο Φανούριος Κωνσταντίνου ο οποίος είπε:

«Απόψε θα γνωρίζουμε αν θα εχουμε το βόρειο πέταλο για να πουλήσουμε αύριο κι αλλά εισιτήρια. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που εξάντλησε τα εισιτήρια στις 3 κερκίδες πολύ γρήγορα. Κάνουμε έκκληση ο κόσμος να στηρίξει με αθλητοπρέπεια να μην συμβεί το παραμικρό».

Σωφρόνης Αυγουστή:

«Βάλαμε στόχο να προκριθουμε σίγουρα δύο γύρους. Τα καταφέραμε με την στήριξη του κόσμου. Έχουμε ακόμα 2 αγώνες και θέλουμε να δώσουμε τα πάντα για να προκριθούμε. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας αλλά πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί να μην δώσουμε αφορμές σε κανένα».

«Η Μίντιλαν είναι μια πολύ δύσκολη ομάδα, ιδιαίτερα ικανή στο ψηλό παιχνίδι και στις στατικές φάσεις. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Είναι πολύ σημαντικό να μην δεχθούμε γκολ και είμαι σίγουρος ότι θα βρούμε τρόπο να σκοράρουμε. Θέλουμε πολύ τη νίκη και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Από την πλευρά του ο Ζοάο Πέδρο είπε:

«Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα γι’ αυτό το δύσκολο παιχνίδι. Είδαμε τα δυνατά κι αδύνατα σημεία του αντιπάλου. Είμαστε έτοιμοι να πάρουμε την νίκη».

 Ερωτήσεις προς τον Σωφρόνη Αυγουστή:

Αν σημαίνει κάτι ότι όπως τις προηγούμενες 2 φορές που πέρασε ο Απόλλων ομίλους η ομάδα έχει εντός το πρώτο ματς:

«Μακάρι να τριτώσει το καλό και να βρεθούμε ξανά ομίλους. Το θέλουμε όλοι παρα πολύ».

Για το γεγονός ότι η Μίντιλαντ έχει πολλές αδυναμίες στις κάθετες πάσες γενικότερα οταν παίζεται κάτω και γρήγορα η μπαλα:

«Όπως είπα και πριν ο αντίπαλος έχει δυνατά κι αδύνατα σημεία τα οποία μελετήσαμε πολύ καλά. Πάνω σε αυτα ετοιμάσαμε το πλάνο του Απόλλωνα».

Για το πώς νιώθει που δεν θα είναι στον πάγκο:

«Σίγουρα θα είναι μία δύσκολη μέρα για μένα όπως την άλλη φορά. Έχω όμως απόλυτη εμπιστοσύνη στους συνεργάτες μου. Όλοι μαζί σαν ομάδα προετοιμάζουμε τους παίκτες και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε».