Ο Απόλλωνας ζει για τρίτη φορά το όνειρο των ομίλων του Europa League και αυτό το ταξίδι θέλει να το ευχαριστηθεί όσο καλύτερα γίνεται.

Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής εταιρείας, Νίκος Κίρζης στο καθιερωμένο μήνυμα που στέλνει στο match program του αγώνα με την Λυών, αναφέρεται στην περηφάνια που νιώθει για την ομάδα.

Επαναλαμβάνει για ακόμα μία φορά ότι ο μεγάλος στόχος του Απόλλωνα είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αναλυτικά το μήνυμα του Νίκου Κίρζη:

Φίλες και φίλοι του Απόλλωνα,

Η πολυπόθητη πρόκριση σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης για τρίτη φορά στα τελευταία πέντε χρόνια είναι γεγονός. Το όνειρο και ο πόθος των απανταχού χιλιάδων ομάδων μας εκπληρώθηκε της 24η Αυγούστου στην πόλη Χέρνινγκ της Δανίας, καθώς η ομάδα μας δήλωσε συνεπής στο ραντεβού με την ιστορία, αφήνοντας εκτός θεσμού την Μίντιλαντ.

Αισθάνομαι ιδιαίτερα περήφανος για το νέο άθλο τον οποίο πετύχαμε, ο καθένας από τη δική του θέση και τον δικό του ξεχωριστό ρόλο.

Επανερχόμαστε στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου μετά από απουσία δύο ετών, με τα οφέλη να είναι πολλαπλά για το ποδοσφαιρικό μας τμήμα.

Η επιτυχία αυτή αποτελεί προϊόν σκληρής, μεθοδικής και επίμονης δουλειάς, η οποία γίνεται καθημερινά εδώ και χρόνια στο Κολόσσι και στα γραφεία της ποδοσφαιρικής εταιρείας στην οδό Μεσολογγίου.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο και αυτό το οποίο ενωμένοι και μονιασμένοι έχουμε πετύχει, θα πρέπει να το εκτιμήσουμε σωστά και να το διαφυλάξουμε σαν κόρη οφθαλμού.

Πλέον μας δίνεται η ευκαιρία να ταξιδέψουμε σε τρεις ακόμη σπουδαίες ευρωπαϊκές, με τον Απόλλωνα Λεμεσού να γράφει ιστορία στις αναμετρήσεις με Λυών, Έβερτον και Αταλάντα.

Παράλληλα παραμένουμε επικεντρωμένοι και στις εγχώριες διοργανώσεις, όπου εκεί είναι και ο μεγάλος μας στόχος. Μετά τις επιτυχίες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και την κατάκτηση του Σούπερ Καπ, προσδοκούμε και στην κατάκτηση τόσο του πρωταθλήματος, όσο και του κυπέλλου.

Για να το πετύχουμε αυτό, θα πρέπει όλοι οι Απολλωνίστες να στηρίξουν με κάθε τρόπο την προσπάθεια που θα καταβάλλει η ομάδα μας.
Σας εύχομαι μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά και ένα όμορφο ευρωπαϊκό οδοιπορικό.

Νίκος Κίρζης
Πρόεδρος Απόλλωνα Λεμεσού