Ο Απόλλωνας ξεκίνησε θετικά στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και πήρε ισοπαλία 1-1 από την Λυών, παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο. Στις τάξεις των «κυανόλευκων», υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση γι’ αυτό το αποτέλεσμα:

«Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες επιτυχίες», είπε αρχικά ο εκ των αντιπροέδρων της εταιρείας, Φάνος Κιννής, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95 και στους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου.

Συνεχίζοντας συμπλήρωσε: «Είναι από τις βραδιές που θα μείνουν αξέχαστες. Ο Απόλλωνας είδε στα μάτια μία μεγάλη ομάδα και πήρε στο τέλος τον βαθμό που άξιζε. Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και θα μπορούσαμε ακόμα και για καλύτερο αποτέλεσμα. Είμαστε χαρούμενοι για την ομάδα μας και ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια, τόσο στην Ευρώπη, όσο και στην Κύπρο».

Για τις εμπειρίες που παίρνει η ομάδα:«Σίγουρα, όταν παίζεις σε τέτοιο επίπεδο, απέναντι σε τόσο μεγάλες ομάδες μόνο θετικά στοιχεία μπορείς να πάρεις. Οι εμπειρίες είναι πολύ μεγάλες και μας βοηθά να ανεβάζουμε επίπεδο την ομάδα. Ο κάθε βαθμός είναι καλοδεχούμενος και προσδοκούμε σε καλύτερη συνέχεια».

Για τα οικονομικά οφέλη από την χθεσινή ισοπαλία: «Σίγουρα, η καλή πορεία στην Ευρώπη μας φέρνει και μία καλή οικονομική ένεση, αν λάβουμε υπόψη και το μπόνους για την συμμετοχή στους ομίλους».

Για την παρουσία του κόσμου: «Ήταν κοντά στις 5000 στο γήπεδο. Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε περισσότερο κόσμο. Όμως, υπάρχουν πολλά ελαφρυντικά στον κόσμο, ο οποίος καλείται να ταξιδεύει συνέχεια για να βλέπει την ομάδα του. Ευχαριστούμε αυτούς που ήρθαν και ευελπιστούμε ότι στο μέλλον αυτός ο αριθμός θα μεγαλώσει».

Για το γήπεδο της Λεμεσού: «Προχωράμε βάση πλάνου και ευελπιστούμε ότι από εβδομάδας θα βγούμε σε προσφορές. Απομένουν κάποιες λεπτομέρειες, οι οποίες τις επόμενες μέρες θα διευθετηθούν και ακολούθως ο ΚΟΑ θα βγει σε προσφορές»

Για το πρωτάθλημα: «Είναι ο μεγάλος μας στόχος. Θεωρούμε ότι έχουμε το καλύτερο ρόστερ των τελευταίων χρόνων και πιστεύουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε αυτό τον στόχο. Ο προπονητής έχει εμπεδώσει στους παίκτες ότι ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Και αμέσως μετά το τέλος του αγώνα τους είπε ότι τελείωσε το παιχνίδι και βλέπουμε τον Ερμή, όπου δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες».