Φιλική νίκη επί της Ανόρθωσης με 3-1 πέτυχε η πετοσφαιρική μας ομάδα, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.  Το παιχνίδι έγινε στην Λευκωσία και η ομάδα μας παρατάχθηκε στον αγώνα με απουσίες, καθώς δεν αγωνίστηκαν καθόλου η Πολωνέζα Άκατα Σκίπα και η Κολομβιανή, Τζέσικα Αγκούλο.

Βέβαια, παίξαμε με δύο ξένες, καθώς η ομάδα μας θα πορευτεί φέτος με τέσσερις ξένες παίκτριες. Ήταν ένα φιλικό, όπου ο προπονητής, Στέργιος Φραγκέσκου έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα, κάνοντας μάλιστα πολλές δοκιμές σε σχήματα που ενδεχομένως να χρησιμοποιήσει κατά την διάρκεια της σεζόν.

Πέραν από αυτά, είδε και την Ανόρθωση, η οποία αναμένεται αρκετά δυνατή την φετινή περίοδο καθώς έφερε δύο νέες ξένες παίκτριες που έπαιξαν με επιτυχία τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Ενώ, κράτησε και μία ξένη από τις περσινές που είχε, χωρίς να αποκλείεται να φέρει ακόμα και τέταρτη ξένη.

Άρα, ήταν πολύ καλό τεστ για την ομάδα μας, η οποία βρέθηκε να χάνει το πρώτο σετ, αλλά αντέδρασε σωστά και πήρε τα τρία επόμενα σετ, παίρνοντας την φιλική νίκη με 3-1. Έτσι, μετά την ΑΕΛ και την ΑΕΚ, οι «Αμαζόνες» κέρδισαν και την Ανόρθωση, δείχνοντας ότι και φέτος είναι πολύ δυνατές.