Η Αστυνομία Κύπρου ανακοινώνει τα μέτρα που θα ληφθούν για το Σαββατιάτικο ντέρμπι της ομάδας μας με αντίπαλο την ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Από τα μέτρα ξεχωρίζει η απόφαση τους για ταυτοποίηση:

Στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 09 Οκτωβρίου 2017 στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας, η Αστυνομία ενημέρωσε τα εμπλεκόμενα μέρη όπως σε όλους τους αγώνες υψηλού κινδύνου θα γίνεται ταυτοποίηση στοιχείων των φιλάθλων για σκοπούς ευταξίας και ασφάλειας.

Ως εκ τούτου στον συγκεκριμένο αγώνα θα πραγματοποιηθεί  ταυτοποίηση των στοιχείων του κατόχου του εισιτηρίου με το πρόσωπο που εισέρχεται στο στάδιο. Για τον σκοπό αυτό οι οπαδοί θα έχουν την υποχρέωση να αναγράψουν στο εισιτήριο που κατέχουν, το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό του Δελτίου Ταυτότητας τους. Για να τους επιτραπεί η είσοδος στο στάδιο θα πρέπει τα στοιχεία που φαίνονται στο εισιτήριο να συμφωνούν με το Δελτίο Ταυτότητας, το οποίο οι οπαδοί θα έχουν την υποχρέωση να παρουσιάσουν στις εισόδους του σταδίου. Το συγκεκριμένο μέτρο θα εφαρμοστεί για τους οπαδούς και των δύο ομάδων.