Για όλα τα θέματα που αφορούν τον Απόλλωνα μίλησε στην εκπομπή «Μαγκαζίνο των Σπορ» του Σπορτς1 ο Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι με τις ιδιαιτερότητες ενός τοπικού ντέρμπι. Βρήκαμε σε μεγάλη μέρα τον Νουρεντινόσκι που μας στέρησε το τέρμα. Στο τέλος ήρθε το εκπληκτικό εκείνο γκολ που έλυσε τον γόρδιο δεσμό και μας έδωσε τη νίκη».

Για την κοινή χρησιμοποίηση Ντα Σίλβα και Μαρτίνες: «Δεν είμαι προπονητής για να σχολιάζω. Ο Αυγουστή είναι ο καλύτερος προπονητής στην Κύπρο αυτή τη στιγμή. Θα δείτε ένα διαφορετικό Απόλλωνα με τον Αυγουστή στον πάγκο».

Για την επιστροφή του Παπουλή: «Μιλάμε για τον κορυφαίο ακραίο της τελευταίας πενταετίας στο πρωτάθλημα και ο φυσικός ηγέτης της ομάδας. Η παρουσία του προσφέρει αυτοπεποίθηση και μια επιπλέον επιλογή στον προπονητή».

Για το παιχνίδι με το Αποέλ: «Τα περί λαβωμένου αντιπάλου δεν παίζουν ρόλο. Είναι δύο ισάξιες ομάδες. Το Αποελ είναι πολύπειρο. Είναι ντέρμπι στο 50-50 όμως έχουν περάσει οι εποχές που πηγαίναμε στη Λευκωσία για τιμητική παρουσία. Πάμε για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Είναι πολύ νωρίς. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια και θα χαθούν βαθμοί. Το κάθε παιχνίδι δίνει τρεις βαθμούς. Δεν αποπροσανατολιζόμαστε από τον τεράστιο μας στόχο».

Για τον κόσμο: «Θα είναι αρκετός ο κόσμος μετά την εξέλιξη με τη μη ταυτοποίηση. Θεωρούσαμε ότι δεν μπορούσε να εφαρμοστεί γιατί δεν είναι μέτρο που θα πατάξει τη βία, που είναι πρόβλημα της κοινωνίας. Θα ήταν ό,τι χειρότερο να χτυπήσουμε το ποδόσφαιρο με αυτό το μέτρο, που επί της ουσίας ήταν ημίμετρο. Πρέπει να αντιληφθεί και ο κόσμος ότι πρέπει να σεβαστεί το άθλημα και τις ομάδες. Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί για να απολαμβάνουμε χωρίς κάρτες οπαδού αυτό που αγαπάμε».