Η ομάδα μας διαθέτει την τέταρτη καλύτερη επιθετική γραμμή του πρωταθλήματος με 18 γκολ σε οκτώ αγώνες. Σκοράρουμε κατά μέσο όρο 2.25 γκολ ανά παιχνίδι.

Αυτό που εντυπωσιάζει είναι ο μέσος σκοραρίσματος της ομάδας μας στους εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος. Τα 14 από το 18 γκολ που πετύχαμε στο πρωτάθλημα σημειώθηκαν στους τέσσερις εντός έδρας αγώνες στο Τσίρειο.

Η ομάδα μας σκοράρει κατά μέσο όρο 3,5 γκολ ανά παιχνίδι στην έδρα της. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό νούμερο για την ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή. Αντίθετα, εκτός έδρας η ομάδα μας έχει πετύχει μόλις τέσσερα γκολ σε τέσσερα ματς, έχοντας μέσο όρο σκοραρίσματος ένα γκολ ανά παιχνίδι.

Βέβαια, δεν παραγνωρίζουμε το γεγονός ότι οι εκτός έδρας αγώνες που δώσαμε είχαν μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας από τα ματς που δώσαμε στην έδρα μας.

Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή, η οποία βγάζει «φωτιές» στην επίθεση, έχει τα φόντα και την ποιότητα να διατηρήσει τον υψηλό μέσο όρο σκοραρίσματος που έχει στην έδρα της και παράλληλα να βελτιώσει την επίδοση της μακριά από το Τσίρειο.