Για όλα τα θέματα που αφορούν τον Απόλλωνα μίλησε στην εκπομπή «Μαγκαζίνο των Σπορ» του Σπορτς1 ο Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά:

Για την επιστροφή στη δράση: «Είναι πάντα δύσκολη η επαναφορά μετά τη διακοπή. Τη χρειαζόμασταν για να συνεχίσουμε σε ένα δύσκολο πρόγραμμα. Έχουμε μια δύσκολη έξοδο με την Αλκή. Για μας είναι παιχνίδι μιας επιλογής, πρέπει να είμαστε σοβαροί για να φτάσουμε στο ζητούμενο που είναι η νίκη».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα: «Είναι εκτός ο Ζελάγια με κάρτες και ο Μακρίδης που είναι ανέτοιμος. Θα δούμε τον Αντριάν και τον Λούκα αν θα είναι στην αποστολή, έχουμε τρεις προπονήσεις για το παιχνίδι με την Αλκή».

Για το βεβαρυμένο πρόγραμμα που ακολουθεί: «Είναι δύσκολο πρόγραμμα. Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να ανταποκριθούμε. Θα δούμε κάθε παιχνίδι που θα έρχεται χρονικά».

Για τα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια που απομένουν: «Δεν θέλουμε να χαλάσουμε την καλή εικόνα που χτίσαμε στον όμιλο. Έχουμε δύσκολη αποστολή στη Λιόν που φιλοδοξεί να ταξιδέψει μέχρι το τελευταίο παιχνίδι της διοργάνωσης, θα φιλοξενήσει και τον τελικό. Για μας είναι πολλά τα κίνητρα, είναι και το οικονομικό. Είναι η ιστορία, το πρεστίζ και το γόητρο».

Για τον Χάμπο Κυριάκου: «Δεν έχω αντιληφθεί γιατί έχει βγει αυτό προς τα έξω. Ουδείς από τον Απόλλωνα δεν αμφισβήτησε την αξία του Χάμπου. Ο παίκτης ανήκει στον Απόλλωνα. Καμία απολύτως σκέψη και συζήτηση δεν έγινε για ενδεχόμενη επιστροφή του. Ειναι δανεικός στην Εστορίλ. Δεν θα εγκαταλείψει τόσο εύκολα την προσπάθεια και την επιλογή του. Είναι θέμα που δεν μας απασχολεί, έχουμε αρκετούς ποδοσφαιριστές στη θέση του. Υπάρχει προπονητής που χειρίζεται τα πάντα. Σαφέστατα δεν θα λέγαμε όχι στην επιστροφή αλλά υπάρχουν πολλοί αγώνες μέχρι τον Γενάρη και τα πάντα μπορεί να διαφοροποιηθούν. Υποθετικοί συνειρμοί είναι για τους οπαδούς».

Για το γεμάτο ρόστερ: «Εμπιστευόμαστε απόλυτα το ρόστερ. Δεν έχουμε καμία απολύτως κενή θέση. Για να μη δημιουργούνται σενάρια και εικασίες, ο Απόλλωνας δεν θα απασχολήσει τον Ιανουάριο».