Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ για το παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό αλλά και τη συνέχεια:

«Περήφανοι ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ, αλάνια ΠΑΝΣΥΦΙΔΕΣ,

Τέλος τα ταξίδια για φέτος. Η ΑΠΟΛΛΩΝΑΡΑ μας έκανε για ακόμη μια φορά περήφανη την Κύπρο και τους χιλιάδες των υποστηρικτών της εισπράττοντας τον σεβασμό ακόμη κι από τους εχθρούς μας. Όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε τα παλληκάρια του Σωφρόνη δεν έχουν ακόμη πιάσει ταβάνι και έχουν πολλές συγκινήσεις να προσφέρουν ακόμη. Αυτή η ομάδα έχει δείξει πως μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά σκορπώντας τον ενθουσιασμό σε όλους μας.

Τώρα μπορούμε όλοι να επικεντρωθούμε ολοκληρωτικά στον μεγάλο μας στόχο. Το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ θέλουμε περισσότερο απ’ όλα και αυτό θα κυνηγήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Το έργο μας όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε δεν είναι καθόλου εύκολο. Δεν αρκεί μόνο να έχεις το καλύτερο υλικό, δεν αρκεί μόνο να παίζει το πιο ελκυστικό και θεαματικό ποδόσφαιρο. Το πρωτάθλημα θέλει συγκέντρωση, θέλει πάθος, θέλει τεράστια προσοχή και αφοσίωση.

Οι εχθροί μας πολλοί και φανεροί. Δεν κρύβονται πια, δεν τους ενδιαφέρει η κοινή γνώμη και δεν νιώθουν το παραμικρό ίχνος ντροπής για όσα περίεργα βλέπουμε. Γι΄αυτό απαιτείται συσπείρωση και φανατισμό. Ολόκληρο το οικοδόμημα του ΘΡΥΛΟΥ καλείται σε αφύπνιση και ξεσηκωμό. Ο στόχος απαιτεί την συμβολή όλων μας από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο στρατιώτη.

Κόντρα στο καλοστυμένο σύστημα που εμπαίζει το φίλαθλο κοινό. Κόντρα στα στημένα κοράκια των ειδικών αποστολών, κόντρα στα κέντρα αποφάσεων και στον αλήτη δικαστή που τιμωρεί επιλεκτικά, κόντρα στις αλλαξοκωλιές των ξεφτιλισμένων με τα επιλεκτικά και άνευ λόγου “ροτέϊσιον”, κόντρα και στα ξεπουλημένα ΜΜΕ της βρώμικης προπαγάνδας που παίζουν με την νοημοσύνη μας.

ΑΠΟΛΛΩΝ είμαστε μάγκες. Από εμάς εξαρτάται και από εμάς θα κριθούνε όλα. Ο ΘΡΥΛΟΣ μας, έχοντας στο πλευρό του τις χιλιάδες των υποστηρικτών του είναι ικανός για όλα. Το ξέρουμε, το ξέρουνε και όλοι οι άλλοι. Μην κάνετε την χάρη σε κανένα. Μην πέφτετε στις παγίδες της παραπληροφόρησης, μην παρασύρεστε από τις μικρές λεπτομέριες που κάποιοι παρουσιάζουν σαν σημάδια καταστροφής. Καλούμαστε όλοι να σταθούμε δυναμικά και αποφασιστηκά στο πλευρό της ομάδας δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό. Γεμίζοντας κάθε γήπεδο, κάθε βδομάδα και σπρώχνοντας με κάθε τρόπο την ομάδα μας προς την νίκη υπερβάλλοντας εαυτό!

Ξεκινάμε από σήμερα το απόγευμα μάγκες. Όλοι γήπεδο με φωνή και με παλμό. Σήμερα και κάθε βδομάδα. Σε κάθε πέταλο, σε κάθε εκδρομή. Από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό με θετική ενέργεια, πίστη και αποφασιστηκότητα. Διαλύστε τους χωρίς κανένα έλεος και κόψτε τον βήχα σε κάθε γατάκι που πολεμά λυσσασμένα για να πλήξει τον ΘΡΥΛΟ μας!

Από σήμερα το ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ θα δονεί την ατμόσφαιρα όπως καμιά άλλη φορά. Με τρέλα που φτάνει στα όρια της παράνοιας. Από τα αλάνια της ΘΥΡΑ ΕΝΑ μέχρι και τον τελευταίο παππού στην άλλη άκρη της Δυτικής!

Πάμε αδέρφια.

Ψηλά η σημαία, ψηλά και η γροθιά!

ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ»