Αναλυτικά οι δηλώσεις που παραχώρησε ο Φάνος Κιννής στο ραδιόφωνο του στο ΣΠΟΡ FM Κύπρου με τους Ονησίφορο Σταύρου και Δημήτρη Χριστοφόρου: 

Για την πιο μακρά Ευρωπαϊκή πορεία του Απόλλωνα:

«Ο στόχος μας ήταν να μπούμε στους ομίλους, τα καταφέραμε. Κοιτάξαμε όλους τους αντίπαλους στα ματιά αν και ήταν μεγαθήρια. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να τελειώσουμε καλυτέρα ψες όμως επικεντρωνόμαστε στο στόχο μας που είναι το πρωτάθλημα. Αν ήταν οι αντίπαλοι πιο βατοί θα είχαμε περισσότερες πιθανότητες να περάσουμε. Το παλέψαμε μέχρι το τέλος. Οι εμπειρίες που έχουμε αποκομίσει είναι πάρα πολύ μεγάλες και θα μας χρησιμεύσουν στην συνέχεια».

Για επιτυχία στην Ευρώπη:

«Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να περάσει Κυπριακή ομάδα στους ευρωπαϊκούς ομίλους. Η επιτυχία αυτή πιστώνεται στην διοίκηση Νίκου Κύρζη».

Ενόψει Ομόνοιας:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Σιγουρά έχουμε ένα στόχο. Το μόνο αποτέλεσμα είναι η νίκη, είναι δύσκολος αντίπαλος η Ομόνοια. Πάμε για να πάρουμε τη νίκη απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο».

Για Κίσσα:

«Για τον Τάσο είναι πολύ σημαντικό. Δεν το γνώριζε ότι είναι ο πρώτος Κύπριος τερματοφύλακας που αγωνίζεται σε ομίλους».

Για την χθεσινή τιμητική παικτών:

«Έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στην ομάδα μας. Θέλουμε να τιμούμε αυτούς που έχουν βοηθήσει. Έχουμε πάρει πολλά απ’ αυτούς όπως κι εκείνοι από την ομάδα».

Για Γκιε:

«Ο Γκιέ ήταν πιο πρόσφατα στην ομάδα, θα μπορούσε αν δεν είχε το πρόβλημα να αγωνίζεται ακόμα στην ομάδα».

Για την αποστολή με Ομόνοια:

«Όλοι οι ποδοσφαιριστές πλην του Μάγκλιτσα θα είναι στην διάθεση του προπονητή. Ακόμα κι ο Αγγελή που χθες δεν ήταν γιατί είχε ένα μικρό σφίξιμο αλλά δεν ήταν κάτι το σοβαρό».