Η νίκη είναι αδιαπραγμάτευτος στόχος στον σημερινό αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει καταστρώσει τα πλάνα του και δεν  υπολογίζει στον τιμωρημένο Βαλεντίν Ρομπέρζ, ο οποίος θα λείψει για πρώτη φορά φέτος από αγώνα του πρωταθλήματος.

Από ΄κει και πέρα, ο Άλεφ Ντο Σάντος είναι πολύ καλύτερα, αλλά δεν θα ρισκάρουν την συμμετοχή του, καθώς δεν θέλουν να υπάρχει ο κίνδυνος να χάσουν για μεγαλύτερο διάστημα τον Βραζιλιάνο. Εκτός θα είναι και ο Άντον Μάγκλιτσα, ο οποίος καθημερινά ανεβάζει ρυθμούς, αλλά και ο Ντα Σίλβα που έχει ένα μικροπρόβλημα και θα τον ξεκουράσουν.

Όσον αφορά τα πλάνα του Κύπριου τεχνικού, στην άμυνα αναμένεται να βρεθεί ο Ζάντερ, ο Γιούστερ, ο Πιτσιάν και ένας εκ των Ζοάο Πέδρο ή Στυλιανού.

Στην μεσαία γραμμή ο Σακέτι θα έχει ως παρτερέρ του κατά πάσα πιθανότητα τον Άλαν, ενώ πιο μπροστά θα κινείται ο Μαρτίνες. Ανάλογα και με την εξέλιξη του αγώνα, χρόνος συμμετοχής θα δοθεί και στον Μπεντόγια.

Όσον αφορά τις θέσεις της επίθεσης, όλα είναι ανοικτά με τον Κύπριο τεχνικό να έχει μια πλειάδα ικανών επιλογών, ενώ ρόλο στην απόφαση του ενδεχομένως να παίξει και το γεγονός ότι σε λίγες μέρες ακολουθεί ο αγώνας με τον Ερμή, εκτός έδρας.

Παπουλής, Σαρδινέρο, Σκέμπρι, Ζελάγια, Γιάκολις και Πίττας κυρίως, είναι οι παίκτες που μπορούν να προσφέρουν λύσεις στην τριπλέτα της επίθεσης.