Τα κυριότερα σημεία από τις ραδιοφωνικές δηλώσεις του Φανούριου Κωνσταντίνου στο ΣΠΟΡ FM 95,0 για όλα όσα αφορούν την ομάδα μας…

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Εμείς κρατάμε τη νίκη. Είχαμε πολλές τελικές προσπάθειες. Στο τέλος κανείς δεν θα θυμάται το αγχωτικό 1-0, όμως είναι θέμα το γεγονός πως δεν αξιοποιούμε τις πολλές ευκαιρίες. Από εκεί και πέρα δεν μας προβληματίζει κάτι γιατί είχαμε την κατοχή και πολλές επιθέσεις»

Για το γεγονός πως η ομάδα δεν σκοράρει όσο πριν: «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο με τα πάνω και τα κάτω του. Τις πρώτες 15 αγωνιστικές σκοράραμε κατά βούληση και θέλουμε να επιστρέψουμε. Στα θετικά είναι ο Μπρούνο Βάλε και τώρα έχουμε την καλύτερη άμυνα»

Για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ: «Θα προετοιμαστούμε για να πάρουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Δεν διαφέρει σε κάτι από άλλα παιχνίδια. Είναι δύσκολα παιχνίδια τριπλής παραλλαγής. Είναι δυο ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο τα τελευταία χρόνια. Θα πάμε για να διεκδικήσουμε τη νίκη»

Για τα αγωνιστικά: «Δεν υπάρχουν προβλήματα και τώρα υπάρχει προπόνηση. Ο Βασιλείου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι στη διάθεση του προπονητή»

Για τον κόσμο: «Δεν μπορώ να απαντήσω τώρα για τον κόσμο»

Για το γεγονός πως ο Απόλλων τα πηγαίνει εξαιρετικά στα τελευταία χρόνια στην Λευκωσία σε σχέση με πιο παλιά: «Στα προηγούμενα χρόνια ο Απόλλων δεν είχε καλές πορείες με διάρκεια και είχε πολλά προβλήματα. Αυτό αφαιρούσε από τη δυναμική της ομάδα ειδικά όταν έφευγε από τη Λεμεσό. Αυτό όμως ανήκει στο παρελθόν. Βοήθησε και η Ευρώπη και πάμε για τη νίκη»