Ακάθεκτες συνεχίζουν την πορεία τους προς τον τίτλο οι Αμαζόνες, οι οποίες μετά την ΑΕΚ, κέρδισαν και την ΑΕΛ με 3-0 σετ και διατηρήθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι κοπέλες του Στέργιου Φραγκέσκου δεν έδωσαν κανένα περιθώρειο στην ΑΕΛ και από την αρχή πήραν σοβαρά τον αγώνα, τον οποίο κέρδισαν με χαρακτηριστική ευκολία.

Δείτε την εξέλιξη του αγώνα από την ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ

«ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ»: Robo Markets ΑΕΛ – ΑΠΟΛΛΩΝ  0-3 (19-25, 16-25, 13-25)
Κυρίαρχος ήταν ο Απόλλωνας στο Λεμεσιανό ντέρμπι. Οι  «γαλάζιες» με φόρα από τη νίκη επί της Τεχνοοικία ΑΕΚ το Σάββατο επιβλήθηκε κατά κράτος της Robo Markets ΑΕΛ μέσα στο «Νίκος Σολωμονίδης» κερδίζοντας με 0-3 σετ. Οι «γαλαζοκίτρινες»  δεν μπόρεσαν να κάνουν το παιχνίδι τους και έχασαν.

O Aπόλλων ήταν πολύ καλύτερα στο πρώτο σετ και επέβαλε τον νόμο του κερδίζοντας με 19-25 αποκτώντας ψυχολογική ώθηση στο ντέρμπι. Στο δεύτερο σετ ο Απόλλων ήταν και πάλι ανώτερος Και πήρε το σετ με 16-25  κάνοντας το 0-2. Οι γαλαζοκίτρινες προσπάθησαν, αλλά έχασαν κρίσιμους πόντους. Ο αγώνας  συνέχισε στο ίδιο μοτίβο και στο τρίτο σετ με την ομάδδα του Στ. Φραγκέσκου να κερδίζει με 13-25 και τον αγώνα με 0-3 σετ.

Robo Markets ΑΕΛ(ΣΠ.ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ):Παύλου, Σπύρου, Βόρονα, Κωνσταντινίδου,  Κχαταρασβίλι, Σίμαν – Λίμπερο: Κυπριανού – Αλλαγές: Σιακίδου, Ντόντσουκ.

ΑΠΟΛΛΩΝ(ΣΤ. ΦΡΑΓΚΕΣΚΟΥ):Ανγκούλο,  Ιορδάνους,  Ι.  Λεωνίδου, Ντουντνίκοβα, Μανίταρου, Χαραλάμπους – Λίμπερο: Ε. Λεωνίδου.