Ένα σημαντικό παιχνίδι, από κάθε άποψη, δίνει σήμερα η ομάδα μας, η οποία καλείται να κερδίσει ξανά τον ΑΠΟΕΛ μέσα στην Λευκωσία και να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Όλοι στην ομάδα γνωρίζουν ότι μια ενδεχόμενη επιτυχία στο σημερινό ντέρμπι θα αποφέρει πολλαπλά οφέλη για την ομάδα, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Σωφρόνης Αυγουστή συμπεριέλαβε 23 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι. Στην 23αδα βρίσκεται και ο Άλεξ Ντα Σίλβα, αλλά δεν είναι σίγουρο εάν θα παίξει.

Με αυτά τα δεδομένα, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Μπρούνο Βάλε. Δεξιά στην άμυνα ο Πέδρο και αριστερά ο Ζάντερ. Στα στόπερ Ρομπέρζ και Γιούστε.

Στον άξονα θα δούμε τον Σακέτι και τον Άλεφ, ενώ για την άλλη θέση υπάρχουν διάφορα σενάρια. Εάν μπορεί να παίξει ο Ντα Σίλβα, τότε θα δούμε τον Βραζιλιάνο. Εάν όχι, τότε θα δούμε ένα εκ των Μαρτίνες ή Άλαν.

Στα άκρα της επίθεσης τον πρώτο λόγο έχουν οι Παπουλής και Γιάκολις, όμως υπάρχουν και οι επιλογές των Σαρδινέρο και Σκέμπρι. Στην κορυφή ο Μάγκλιτσα έχει περισσότερες πιθανότητες από τον Ζελάγια.