Εύκολο βράδυ είχε η γυναικεία πετοσφαιρική μας ομάδα, η οποία κέρδισε στην κλειστή μας αίθουσα το ΘΟΪ Αυγόρου με 3-0 και συνεχίσει να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε χωρίς την Τζέσικα Αγκούλο, η οποία είχε κάποιο πρόβλημα και δεν ρίσκαραν την συμμετοχή της. Έτσι, έπαιξε με μόνο μία ξένη παίκτρια, ωστόσο δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη.

Δειτε την εξέλιξη του αγώνα μέσα από την ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ:

ΣΑΛΑ ΑΠΟΛΛΩΝ: ΑΠΟΛΛΩΝ – ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ  3-0 (25-13  25-21,25-18)
Σε ένα ανταγγωνιστικό αγώνα ο Απόλλων ξεπέρασε άλλο ένα εμπόδιο  στο δρόμο του για την πρωτιά κερδίζοντας στη Σάλα του Απόλλωνα το πολύ καλό ΘΟΙ Αυγόρου με 3-0 σετ. Η ομάδα του Στέργιου Φραγκέσκου αγωνίστηκε χωρίς την Ανγκούλο, ενώ δόθηκε η ευκαιρία στις  Ράνια Στυλιανού και Δέσπνα Σιμανόφσκι να  πάρουν   χρόνο συμμετοχής. Πλέον, η οομάδα του Φραγκέσκου σκέφτεται τον αγώνα της  14ης  αγωνιστικής με την Ανόρθωση. Το ΘΟΙ έπαιξε χωρίς άγχος και παρά το γεγονός ότι έχασε άφησε καλές εντυπώσεις.

Οι αλλαγές που επιχείρησε ο Στέργιος Φραγκέσκου δεν αλλοίωσαν την εικόνα του Απόλλωνα, ο οποίος  επιβλήθηκε στο πρώτο σετ του μαχητικού ΘΟΙ με 25-13 και προηγήθηκε σε 20 λεπτά 1-0.

Το δεύτερο σετ ήταν εξαιρετικό και πραγματικό ντέρμπι. Οι παίκτριες του Λούη Νοβάκοφ έπαιξε πολύ καλά και στάθηκε σαν ίσος προς ίσον απέναντι στις «γαλάζιες» οι οποίες άνκαι τα βρήκαν «σκούρα» κέρδισαν τους απαραίτητους πόντους κερδίζοντας το σετ με 25-21 σε 25 λεπτά. Το 2-0 για τον Απόλλωνα ήταν γεγονός.

Καλός αγώνας παίχθηκε και στο τρίτο σετ με το ΘΟΙ να αντιστέκεται, αλλά να υποκύπτει τελικά με 25-18 σε 22 λεπτά και τον Απόλλωνα να κερδίζει με 3-0 σετ.

ΑΠΟΛΛΩΝ(ΣΤ. ΦΡΑΓΚΕΣΚΟΥ): Στυλιανού, Ιορδάνους, Ι. Λεωνίδου, Ντουντνίκοβα, Σιμανόφσκι, Χαραλάμπους – Λίμπερο: Στεφάνου.

ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ(Λ. ΝΟΒΑΚΟΦ):Χαραλάμπους, Παπαδοπούλου, Κωνσταντίνου, Μιχαήλ, Τζιανουδάκη, Χρίστου – Λίμπερο: Kούτα.