Στη Στεάουα Βουκουρεστίου θέλει να επιστρέψει με το τέλος του δανεισμού του ο Αντόνιο Γιάκολις, σύμφωνα τουλάχιστον με δηλώσεις του που φιλοξενούνται στο ρουμάνικο Τύπο.

Ο Κροάτης εξτρέμ μίλησε στην ρουμάνικη εφημερίδα «Gazeta Sportulitor» και δήλωσε πως είναι αφοσιωμένος στον Απόλλωνα, με τον οποίο θέλει να στεφθεί πρωταθλητής και ακολουθώς να επιστρέψει στην Στεάουα, όπου ανήκει.

«Αυτή τη στιγμή είμαι απόλυτα επικεντρωμένος στις υποχρεώσεις του Απόλλωνα και ελπίζω να καταφέρω να βοηθήσω στην επίτευξη των στόχων του και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πάντα σκέφτομαι την Στεάουα και θα ήθελα το μέλλον μου να είναι εκεί», δήλωσε ο άσος του Απόλλωνα.

«Η Στεάουα πάντα είχε τους καλύτερους παίκτες στη Ρουμανία και θα θύμωνα αν δεν μπορούσα να δείξω τις ικανότητές μου. Πιστεύω ότι το ποδόσφαιρο στη Ρουμανία είναι πολύ καλύτερο από ό,τι στην Κύπρο, αλλά κι εδώ αναπτύσσεται συνεχώς χρόνο με το χρόνο», πρόσθεσε, ενώ μίλησε και για τα παιχνίδια των Ρουμάνων με τη Λάτσιο για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ:

«Ποιος δεν θα ήθελε να παίξει στις αναμετρήσεις της Στεάουα με τη Λάτσιο; Νομίζω πως είναι όνειρο κάθε παίκτη να αγωνιστεί σε ένα γεμάτο γήπεδο, αυτό είναι και το δικό μου όνειρο. Ελπίζω να προκριθεί η Στεάουα».

Όπως είναι γνωστό, ο Απόλλωνας θέλει να κρατήσει τον Γιάκολις, καθώς έχει εξελιχθεί σε μία από τις πιο επιτυχημένες καλοκαιρινές μεταγραφές του και ψάχνει τη φόρμουλα, καθώς υπάρχει συγκεκριμένη οψιόν αγοράς. Σύμφωνα, όμως, με όσα δημοσιεύουν οι Ρουμάνοι ο παίκτης προτιμά να επιστρέψει στη Στεάουα στο τέλος της σεζόν.


πηγή: balla.com.cy