Έχει περάσει πάρα πολλά τα τελευταία δύο χρόνια, με τις δύο επεμβάσεις στους χιαστούς, αλλά δεν το έβαλε και κάτω, βάζοντας ένα τέλος στο ποδόσφαιρο.

Ήθελε να επιστρέψει ξανά στο γήπεδο και να τελειώσει το ποδόσφαιρο με τον τρόπο που θέλει αυτός.

Άλλωστε, όσοι γνωρίζουν καλά τον Κωνσταντίνο Μακρίδη, ξέρουν πόσο πεισματάρης είναι και ήταν βέβαιοι ότι θα τα παρατούσε τόσο εύκολα, παρόλο που έκανε πάρα πολλά στην καριέρα του. Όλο αυτό το διάστημα, δούλεψε πάρα πολύ σκληρά και είναι έτοιμος να επιστρέψει.

Τον τελευταίο μήνα προπονείται κανονικά και μάλιστα συμμετάσχει και στα οικογενειακά διτέρματα που γίνονται στο Κολόσσι. Βέβαια, ήθελε να είναι απόλυτα έτοιμος για να επιστρέψει στην αποστολή της ομάδας και κατ’ επέκταση στην ενεργό δράση.

Σε ποια κατάσταση βρίσκεται και πόσο μπορεί να βοηθήσει τον Απόλλωνα αυτή την στιγμή, δεν το ξέρουμε. Μόνο αυτοί που βρίσκονται καθημερινά στο Κολόσσι το γνωρίζουν και περισσότερο ο Σωφρόνης Αυγουστή.

Πάντως, τα παιχνίδια που ακολουθούν με τον Εθνικό και τον Οθέλλο για το κύπελλο, προσφέρονται για να επιστρέψει στην ενεργό δράση, παίρνοντας χρόνο συμμετοχής για κάποια λεπτά.

Θυμίζουμε ότι ο τελευταίος αγώνας του Μακρίδη, ήταν στις 26 Απριλίου 2017, όταν έπαιξε για 13 λεπτά στο παιχνίδι κυπέλλου με την Ανόρθωση. Μάλιστα, είχε σκοράρει το πέμπτο γκολ του Απόλλωνα, σε εκείνο το εντυπωσιακό 6-0, που έμεινε στην ιστορία.

πηγή: 24sports.com.cy