ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΛΛΩΝ

Μάγκες τα ψέματα τελειώσαν! Μπαίνουμε στην τελική ευθεία και είναι εδώ που χρειάζεται συστράτευση και εγρήγορση από όλους. Απέναντι μας αυτή την εβδομάδα θα έχουμε τους ανύπαρκτους. Αυτούς που κάθε παιχνίδι μαζί μας χρησιμοποιούν κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο για να πετύχουν το σκοπό τους.

Για το λόγο αυτό ομάδα και κόσμος πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί από το πρώτο δευτερόλεπτο και να μην τους αφήσουμε να αναπνεύσουν, δείχνοντας τους πως από καθαρή τύχη ευτύχησαν να μην φύγουν σκυφτοί τις προηγούμενες 2 φορές που τους βρήκαμε στο δρόμο μας τη φετινή χρονιά.

Δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε να τους γλεντήσουμε στην παρουσία τους αφού οι εφευρέτες φαίνονται να είναι ασταμάτητοι με τους νόμους τους και την ταυτοποίηση μιας και είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να ξεπλένουν χρήμα με το να διώξουν τον κόσμο από τα γήπεδα!

ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΘΥΡΑ ΕΝΑ θα παρευρεθούμε στο παιχνίδι του Σαββάτου και με την φωνή μας θα βοηθήσουμε την ΟΜΑΔΑΡΑ μας να φτάσει σε ακόμη μια νίκη. Μια νίκη που θα μας φέρει ακόμα πιο κοντά στο όνειρο, στον δικό μας ΜΠΛΕ Μάη.

Ξεκινάμε λοιπόν από αύριο με το γνωστό pre-game party στον ΚΕΝΤΡΙΚΟ και το ΣΑΒΒΑΤΟ από πολύ νωρίς ζεσταίνουμε λαρύγγια στους συνδέσμους.

Όσο για το παιχνίδι με τον Οθέλλο, ΜΠΡΑΒΟ στην ομάδα που έκανε τα αυτονόητα και με την νίκη-πρόκριση πάμε να σηκώσουμε το 3ο ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ κύπελλο ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο που θα παρουσιαστεί στο δρόμο μας.

Τέλος θα θέλαμε να αναφερθούμε και στην φυλάκιση του οπαδού μας όπου φάνηκε ΞΑΝΑ πως η δικαιοσύνη τους είναι επιλεκτική και ότι είναι αδικία να τιμωρείς οπαδούς για μια φωτοβολίδα και ένα καπνογόνο ενώ την ίδια ώρα οι πραγματικοί εγκληματίες είναι αυτοί που παρεμβαίνουν ωμά στην δικαιοσύνη και κάνουν ότι θέλουν σε όλα τα θέματα που αφορούν την χώρα και κυρίως τα εκατομμύρια που περνάνε από το άθλημα!

Υ.Γ. ΤΑ ΑΔΙΚΑ ΟΥΚ ΕΥΛΟΓΟΥΝΤΑΙ
Υ.Γ1. ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ
Υ.Γ2. ΑΔΕΛΦΕ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ