Ο Απόλλωνας πέτυχε μεγάλη και σημαντική νίκη επί της Ανόρθωσης, κάτι που τον ανέβασε στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Φανούριος Κωνσταντίνου, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95 αρχικά τόνισε:

«Ήταν σημαντικό παιχνίδι για μας. Ταξιδεύοντας στην Λάρνακα, ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Είπαμε ότι σε τέτοιου είδους παιχνίδια, κρίνονται στις λεπτομέρειες και η ομάδα που καταφέρνει να εκμεταλλευτεί τις φάσεις που βρίσκει κερδίζει. Εμείς μπορεί να μην είχαμε τις πολλές φάσεις που δημιουργούμε στα παιχνίδια μας, αλλά είχαμε σε πολύ μεγάλη μέρα τον αρχηγό μας και τον φυσικό ηγέτη αυτής της ομάδας, Φώτη Παπουλή, που πέτυχε δύο γκολ και μας χάρισε τη νίκη. Δεν πανηγυρίζουμε, εκτός από το τέλος του παιχνιδιού που οι παίκτες πέταξαν τις φανέλες στην κερκίδα. Μένουμε μέχρι εδώ και βλέπουμε το παιχνίδι της Τετάρτης».

Για τον κόσμο που πήγε και συμπαραστάθηκε πάρα πολύ στην ομάδα: «Είναι αλήθεια ότι, άπαντες πλέον τον πιστεύουν. Αυτοί που ήρθαν φώναξαν για τους χιλιάδες οπαδούς που έμεινα στην Λεμεσό. Τους ευχαριστούμε και τους περιμένουμε στα επόμενα παιχνίδια. Η φιλοξενία της Ανόρθωσης ήταν εξαιρετική και θα ανταποδώσουμε όταν θα έρθουν στην Λεμεσό».

Για το παιχνίδι της Τετάρτης: «Είναι διαφορετικά παιχνίδια αυτά του κυπέλλου. Είναι παιχνίδια όπου το οποιοδήποτε γκολ μετρά. Εμείς θα πρέπει να σκοράρουμε και να αυξήσουμε τις πιθανότητες μας για την πρόκριση. Είναι ένα παιχνίδι 50-50, που τα πάντα παίζουν τον ρόλο τους».

Για τους τραυματίες: «Δεν προέκυψε κάποιο νέο πρόβλημα. Είναι ετοιμοπόλεμος και ο Μαρτίνες. Ο Σαρδινέρο κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον αγώνα της Τετάρτης, αλλά θα είναι έτοιμος σίγουρα την Κυριακή. Εκτός είναι ο Στυλιανού».

Για την διαχείριση των παιχνιδιών: «Έχουμε να κάνουμε με επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Με τις υποχρεώσεις που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια, υπάρχει τριβή με τον πρωταθλητισμό. Γνωρίζουμε τις προτεραιότητες μας. Έχουμε ξεγράψει το χθεσινό παιχνίδι και βλέπουμε τον αγώνα της Τετάρτης. Το έχω πει πολλές φορές. Όταν βλέπεις το βάθος της διαδρομής, τότε θα κινδυνεύσεις να χάσεις τον δρόμο σου».

Για την πληροφορία ότι ο Φοίβος Βάκη θα διεκδικήσει την προεδρία της ΚΟΠ: «Η προσοχή μας είναι αποκλειστικά στο αγωνιστικό κομμάτι. Τέτοιου είδους ζητήματα τα χειρίζεται ο πρόεδρος και δεν έχω εξουσιοδότηση αυτή την στιγμή να αναφέρω οτιδήποτε. Είναι σημαντικά ζητήματα για τον Απόλλωνα και αυτά, αλλά τα χειρίζεται αποκλειστικά ο πρόεδρος και οι συνεργάτες του».