Στην κάμερα της Cytavision μίλησε μετά το τέλος του αγώνα ο αρχηγός του Απόλλωνα, Γιώργος Βασιλείου.

 Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι και το αποτέλεσμα:

“Ήταν κυρίως παιχνίδι τακτικής και από τις δύο ομάδες. Η πρόκριση θα κριθεί στο Τσίρειο. Είναι καλό αποτέλεσμα το 1-1, εμείς θα μπορούσαμε να σκοτώσουμε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο που ήμασταν εξαιρετικοί αλλά δεν το κάναμε και η μπαλα τιμωρεί. Δεχθήκαμε ένα γκολ, χωρίς να κάνει κάτι το ιδιαίτερο η Ανόρθωση. Τα πάντα θα κριθούν στο Τσίρειο, και πιστεύω ότι η ομάδα μου είναι αυτή που θα προκριθεί”.

Για το εκτός έδρας γκολ:

“Ήρθαμε για να σκοράρουμε, είναι ένα καλό αποτέλεσμα, όχι όμως η νίκη που θέλαμε. Ήταν προσεκτικές και οι δύο ομάδες. Βλέπουμε το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ, που είναι ίσως το πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς”.

Για τον επαναληπτικό:

“Όταν κατακτάς δύο συνεχόμενα κύπελλα, θέλουμε το κύπελλο να παραμείνει στη Λεμεσό. Είμαστε σε καλό δρόμο. Πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και συγκεντρωμένοι και σε ένα μήνα θα δούμε τι θα γίνει στον επαναληπτικό”.

Για τον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ:

“Θέλουμε να έρθει να μας στηρίξει ο κόσμος. Τώρα είναι τα δύσκολα. Θέλουμε να κάνουν ένα sold out. Μια γεμάτη δυτική θα μας δώσει ψυχολογία. Θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να τους κάνουμε ευτυχισμένους”.