Μήνυμα-κάλεσμα στον κόσμο του Απόλλωνα ενόψει του Κυριακάτικου ντέμρπι κορυφής με τον ΑΠΟΕΛ, εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα. Στην ανακοίνωση αναφέρουν ότι απανταχού Απολλωνίστες πρέπει να ξεσηκωθούν αφού η ομάδα τους, όπως λένε, πλησιάζει τον στόχο της. 

**Έχουν αφαιρεθεί αρκετά σημεία της ανακοίνωσης για ευνόητους λόγους.

Αναλυτικά:

“ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ ΗΡΘΕ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΣΕΙΡΑ. ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!

Βλέπουμε την ομαδάρα μας παιχνίδι με παιχνίδι να δίνει τα πάντα έτσι ώστε ο στόχος της χρονιάς να επιτευχθεί και για τα τελευταία παιχνίδια είμαστε όλοι υπόχρεοι να είμαστε στο πλευρό της. Τα παιχνίδια στο Τσίρειο μας πλέον αποκτούν χαρακτήρα ιερού πολέμου και σαν τέτοια πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε διοίκηση, παίχτες και κόσμος. Έφτασε η ώρα το Τσίρειο να γίνει αφιλόξενο για τον κάθενα που θα βρίσκετε στο διάβα μας.

Στο παιχνίδι της Κυριακής δίνουμε δυναμικά το παρών μας. Τα πάρτυ ξεκινάνε από το Σάββατο όπου θα βρισκόμαστε στα δικά μας στέκια με ρυθμούς ΘΥΡΑ ΕΝΑ ζεσταίνοντας τα λαρύγγια μας και συνεχίζονται σε ασταμάτητους ρυθμούς από νωρίς την Κυριακή.
ΜΑΓΚΕΣ ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ!

Επίσης την 1η Απρίλιου θα διεξαχθεί το ετήσιο τουρνουά ποδοσφαίρου του συνδέσμου μας για το οποίο πληροφορίες θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες. Ετοιμάστε τις ομάδες σας λοιπόν μάγκες και πάμε να τιμήσουμε ξανά τα αδέλφια μας που βρίσκονται ψηλά!”