Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0.

Αναλυτικά:

Για το ντέρμπι με την ΑΕΛ: «Μας άφησε ικανοποιημένους η νίκη με μια δύσκολη ομάδα στο «αιώνιο» ντέρμπι. Η ΑΕΛ του Κέρκεζ ήταν σαφέστατα αγωνιστικά βελτιωμένη, το είδαμε ο αγώνας ήταν στην κόψη του ξυραφιού μέχρι να σκοράρουμε. Κρατάμε μόνο τους βαθμούς και προχωράμε».

Για τους αγώνες Κυπέλλου: «Είναι δυο αγώνες με τον δικό τους βαθμό δυσκολίας, θέλουμε να έχουμε καθαρό μυαλό και αυτοπεποίθηση».

Για τον κόσμο: «Περιμένουμε αρκετά μεγάλη προσέλευση, την χρειαζόμαστε, άπαντες είναι σημαντικοί. Δεν επηρεαζόμαστε από το τι ζητά ο κόσμος, τι προσδοκά, είμαστε 360 αγωνιστικά λεπτά μακριά από το Πρωτάθλημα και 270 μακριά από το Κύπελλο. Απέχουμε πολύ από τους αγωνιστικούς σταθμούς, όλα θα τα δούμε το Μάη».

Για την απόδοση του Παπουλή στο σκοράρισμα: «Δεν θα σχολιάσω μεμονωμένα μόνο ένα ποδοσφαιριστή. Είναι εξαιρετική η παρουσία του, αλλά είναι πολλοί ποδοσφαιριστές που κάνουν τρομερή δουλειά. Ο Βασιλείου που δεν σκοράρει κάνει εκπληκτικά παιχνίδια τον είδαμε και με την ΑΕΛ. Θα αδικήσουμε κάποιον αν αναφέρουμε ξεχωριστά».

Για τα εξωτερικά σχόλια κατά του Απόλλωνα: «Δεν θα σχολιάσω ανακρίβειες, όταν θα αναφερθούν επίσημα με την λέξη «Απόλλωνας» θα δούμε, αλλά και πάλι δεν θα σχολιάσουμε. Είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας».