Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει στους φίλους της ομάδας μας ότι από σήμερα Δευτέρα (23/04), αρχίζει η προπώληση των εισιτηρίων, μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος πώλησης εισιτηρίων της ΚΟΠ, για τον επικείμενο εκτός έδρας αγώνα με τoν ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας, για την 8η αγωνιστική της Β’ φάσης του πρωταθλήματος CYTA, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή (29/04, 19:00) στο Γήπεδο ΓΣΠ στην Λευκωσία.

 

Προτεραιότητα στην αγορά, θα δοθεί στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, οι οποίοι θα μπορούν να αγοράσουν το εισιτήριο τους μέχρι την Τετάρτη 25/04 η ώρα 14:30.

 

Η τιμή των εισιτηρίων έχει οριστεί από την γηπεδούχο ομάδα ως εξής:

 

Γενική Είσοδος: 5

Παιδικό: €1

 

Διαδικασία αγοράς εισιτηρίου για τους κατόχους διαρκείας με προτεραιότητα:

  1. Δημιουργία λογαριασμού.
  2. Επιλογή εισιτηρίων και μεταφορά τους στο καλάθι αγοράς.
  3. Συμπλήρωση προσωπικών στοιχείων και αποθήκευση/ενημέρωση.
  4. Εισαγωγή του κωδικού ο οποίος αναγράφεται στο εισιτήριο διαρκείας σας (ex. 0026000000apoll) στο παράθυρο (pop-up) που θα εμφανιστεί.
  5. Πληρωμή και παραλαβή του εισιτήριου μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης (email).

 

Σημειώνεται ότι ΔΕΝ είναι δυνατή η αγορά για περισσότερα από 1 εισιτήριο μέσω της προτεραιότητας χωρίς την εισαγωγή αντίστοιχων κωδικών εισιτηρίου διαρκείας.

 

Η γενική πώληση των εισιτηρίων θα αρχίσει από την Τετάρτη 25/04 η ώρα 14:30  και θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυκτα του Σαββάτου 28/04.

 

Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα στο σύνδεσμο https://online.theasis.cy.net/ticketonline/cfa/.

 

Όσοι φίλοι της ομάδας μας χρειάζονται βοήθεια για να αγοράσουν το εισιτήριο τους, μπορούν να μεταβούν στο Apollon Official Store με τα στοιχεία τους και την πιστωτική τους κάρτα.

 

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ