Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει στον Απόλλωνα η αξιολόγηση που θα γίνει με τους νεαρούς παίκτες που ήταν δανεικοί σε άλλες ομάδες.

Η καλή χρονιά που έκανε ο Αντρέας Καρώ, παίζοντας δανεικός στη Νέα Σαλαμίνα, δεν άφησε ασυγκίνητη την τεχνική ηγεσία. Έγραψε 29 συμμετοχές στους ερυθρόλευκους, σημείωσε 3 γκολ. Είναι μόλις 21 χρόνων, δεν παίζει μόνο σέντερ μπακ, αλλά και στα άκρα της άμυνας.

Η αποχώρηση του Αγγελή δείχνει ξεκάθαρα την πρόθεση της τεχνικής ηγεσίας να επαναφέρει στο ρόστερ τον διεθνή αμυντικό, ο οποίος κλήθηκε και για πρώτη φορά και στην Εθνική των ανδρών.

Συνομήλικος του Καρώ είναι ο Αλαστάιρ Ρέινολντς, ο οποίος είναι γέννημα-θρέμμα της ομάδας. Πήρε κι αυτός κάμποσα παιχνίδια στα πόδια του, αγωνιζόμενος επίσης στη Νέα Σαλαμίνα. Ο γεννημένος στη Λεμεσό, Σκοτσέζος χαφ, συνολικά είχε 27 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Δανεικοί έπαιξαν σε μια άλλη ομάδα που έχει έδρα το «Αμμόχωστος», την Αλκή Ορόκλινη, δυο άλλα παιδιά του Απόλλωνα. Ο 19χρονος ανασταλτικός χαφ Μάριος Αντρέου και ο επίσης 19χρονος επιτελικός χαφ Πέτρος Ψύχας.

Περισσότερες συμμετοχές είχε ο πρώτος. Βασικά θα αποφασίσει ο Αυγουστή, που γνωρίζει από τότε που έκαναν τα πρώτα τους βήματα στην ακαδημία τα εν λόγω παιδιά, αν έκαναν ικανοποιητική πρόοδο. Αν έφτασαν σε σημείο τέτοιο, που να μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και τους ψηλούς στόχους του Απόλλωνα.

Δανεικός δόθηκε τον Ιανουάριο στον Ολυμπιακό, ο Βελγο-Ιταλός Λούκα Πολίτσι. Είχε αξιοπρόσεκτη παρουσία, αν και η ομάδα του δεν κατάφερε να μείνει στην κατηγορία. Κατέγραψε 18 συμμετοχές, σκοράροντας 5 φορές. Σημειώνεται ότι ο Πολίτσι, θα έχει δικαίωμα να εγγραφεί στον κατάλογο Β και τη νέα αγωνιστική περίοδο.