Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο τεχνικός της ομάδας μας, Σωφρόνης Αυγουστή, στο επίσημο περιοδικό του Απόλλωνα.

Θεωρείς ότι ο αυθορμητισμός σου μπορεί να αποτελέσει μπούμερανγκ για σένα; Δηλαδή να πεις κάτι το οποίο να παρεξηγηθεί και να το προσαρμόσει ο καθένας όπως θέλει για να εξυπηρετήσει κάποια συμφέροντα;

Έχω νιώσει ότι έχει συμβεί αυτό φέτος. Όταν ολοκληρώ- νεται ένας κύκλος, εννοώ την αγωνιστική περίοδο που τελείωσε, όλοι μας κάνουμε τον απολογισμό και την αυτο- κριτική μας. Αναγνωρίζω πως ο αυθορμητισμός μου είναι ένα από τα μειονεκτήματά μου που πρέπει να διορθώσω. Δυστυχώς στη Κύπρο άλλα λέμε κάποιες φορές και άλλα καταλαβαίνουν ή άλλα θέλουν να καταλάβουν. Γι’ αυτό από τη νέα χρονιά θα είμαι διπλά προσεκτικός σε ότι λέω στις δημοσιογραφικές διασκέψεις και σε αυτά που κάνω κατά τη διάρκεια των αγώνων για να μην δίνω την αφορμή σε κανένα δημοσιογράφο ή παράγοντα να μεταφέρει αυτά που λέω με τον τρόπο που θέλει ή σε κάποιον διαιτητή ή δικαστή να με αποβάλλει από το γήπεδο.

Πολλοί ποδοσφαιριστές σας, αποκάλυψαν στο παρελθόν ότι αυτό το πάθος που δείχνεις στον πάγκο, τους βοηθά στον αγωνιστικό χώρο. Δεν θα επηρεαστεί η ομάδα από αυτή την αλλαγή;

Δεν θα αλλάξει ο τρόπος που κοουτσάρω την ομάδα παρά μόνο κάποιες αντιδράσεις που επέφεραν τιμωρίες σε εμένα στο παρελθόν. Δεν θα αλλάξω κάτι που σχετίζεται με την κα- θοδήγηση της ομάδας.