Διαβάστε τις δηλώσεις του Σωφρόνη Αυγουστή μετά την ήττα από την Στρούμπας για τον πρώτο αγώνα του Europa League.

Αναλυτικά:

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο αντίπαλο, ξεκινήσαμε καλά και το ελέγχαμε το παιχνίδι. Μετά την διακοπή είδαμε ότι ο αγωνιστικός χώρος είναι βαρύς και δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο. Δεν είναι αυτό το παιχνίδι που θέλω να παίζω στο γήπεδο. Χρειάστηκε να κάνουμε μεγάλες πάσες κάτι που δεν μου αρέσει καθόλου. Από την στιγμή που χάσαμε δεν έχουμε άλλο δρόμο από το να κερδίσουμε στην Λευκωσία. Θα είναι διαφορετικό παιχνίδι, πιστεύω στην ομάδα και τους παίκτες μου. Σήμερα δεν παίξαμε ποδόσφαιρο σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο«.

Για τον Μπρου: «Ο τραυματισμός οφείλεται σε μεγάλο βαθμός τον αγωνιστικό χώρο. Μας ενημέρωσαν ότι δεν θα συνεχιζόταν και τελικά παίξαμε. Στον επαναληπτικό σίγουρα δεν θα αγωνιστεί».

Για τους υπόλοιπους που απουσίαζαν: «Ο Μάγκλιτσα θα είναι παρών, και ο Ρομπέρζ ελπίζω ότι θα είναι και αυτός καλά. Ο Ζελάγια θα είναι έτοιμος στον επαναληπτικό».

Για τον επαναληπτικό: «Σίγουρα από την στιγμή που χάσαμε τα πράγματα είναι δύσκολα, όμως δεν παίξαμε όπως θέλω να παίζει η ομάδα. Προσπαθήσαμε να προσαρμοστούμε στις συνθήκες του αγωνιστικού χώρου. Από την στιγμή που χάσαμε δεν έχουμε άλλη δικαιολογία, κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι για να πάρουμε την πρόκριση».