Ο αντιπρόεδρος του Απόλλωνα Φάνος Κιννής, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για το επίπεδο που ανεβαίνει στην Ευρώπη, την πρόκριση στον επόμενο γύρο και για την Ζελέζνιτσαρ που είναι ο επόμενος αντίπαλος.

Για την πρόκριση επί της Στούμπρας:

«Ήταν ο Α’ γύρος του Γιουρόπα Λιγκ, όλες οι ομάδες θεωρήσαμε πως εύκολα δύσκολα θα περνούσαμε. Μας δημιούργησε μερικό άγχος κατά τη διάρκεια του αγώνα, οι αποκλεισμοί των άλλων δυο ομάδων. Οι αποστάσεις των ομάδων στην Ευρώπη έχων σμικρυνθεί σε μεγάλο βαθμό. Η ομάδα που παίζαμε χθες ήταν καλή. Το έργο μας φέτος ήταν πολύ πιο δύσκολο από άλλες χρονιές. Γενικά, το έργο μας γίνεται αρκετά δύσκολο, ιδιαίτερα στο στόχο που έχουμε για να μπούμε στους ομίλους».

Για το χθεσινό παιχνίδι και τον επόμενο αντίπαλο:

«Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι χθες. Καταφέραμε να πάρουμε το ζητούμενο που ήταν η πρόκριση. Επόμενος αντίπαλος η Ζελέζνιτσαρ. Σαφώς, είναι μια καλύτερη ομάδα από την Στούμπρας. Έχουμε αρχίσει ήδη τη δουλειά για να σκιαγραφήσουμε τον τρόπο που αγωνίζονται οι Βόσνιοι. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε. Έχουν καυτή έδρα».

Για τον προγραμματισμό:

«Ο προγραμματισμός μας πάει όπως τον είχαμε σκεφτεί. Όταν τελειώσει και η επόμενη κίνηση για τον ακραίο επιθετικό θα είμαστε πιο δυνατοί από την περσινή χρονιά. Είμαστε κοντά στην επόμενη μεταγραφή».

Για τα παιχνίδια με τη Ζελέζνιτσαρ:

«Θεωρώ πως είναι καλό που η ρεβάνς είναι στο ΓΣΠ. Όλα εξαρτώνται από το αποτέλεσμα της πρώτης αναμέτρησης. Τις προηγούμενες χρονιές καταφέρναμε και παίρναμε καλά αποτελέσματα από τα πρώτα παιχνίδια εντός έδρας. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα έτσι ώστε να έρθουμε στο ΓΣΠ και να μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση».

Για τους Φακούντο και Σουμά:

«Είναι και οι δυο σε αρκετά καλή κατάσταση. Ειδικά ο Φακούντο που έκανε και προετοιμασία με την ομάδα του. Μαζί με τον Σουμά θα είναι στη διάθεση του Σωφρόνη Αυγουστή για τον αγώνα της Πέμπτης με την Ζελέζνιτσαρ».

Για τους Ζελάγια και Μπρου:

«Θα είναι διαθέσιμος ο Ζελάγια, όχι όμως και ο Μπρου που μάλλον θα είναι έτοιμος για τον επαναληπτικό».