Για την σπουδαία νίκη κόντρα στην Μπρέστ αλλά και για θέματα που αφορούν την ομάδα μας, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο εκ των αντιπροέδρων του Απόλλωνα Φάνος Κιννής.

Για τον χθεσινό αγώνα: «Ήταν μια εξαιρετική εμφάνιση στο χθεσινό παιχνίδι. Είχαμε πει και πριν τον αγώνα πως όσο περνά ο καιρός η ομάδα θα βελτιώνεται και θα γίνεται καλύτερη. Όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο ή είδαν το παιχνίδι το απόλαυσαν όπως είπε και ο προπονητής μας»

Για το αν μπορεί ο Απόλλων να βρεθεί στους ομίλους: «Νομίζω απ’ την αρχή αυτός ήταν ο μεγάλος μας στόχος. Θεωρούμε πως έχουμε ενισχύσει την ομάδα στο μέγιστο βαθμό. Βλέπουμε τα νέα παιδιά να μπαίνουν σιγά σιγά στην ομάδα και με βάση το πλάνο που βάλαμε πριν το καλοκαίρι, η ομάδα θα είναι ακόμη καλύτερη από πέρυσι»

Για το γεγονός πως ακολουθεί η Βασιλεία κατά πάσα πιθανότητα:«Θα πάμε πρώτα να τελειώσουμε τη δουλειά. Έχουμε χρόνο να δούμε τον επόμενο μας αντίπαλο. Έχουμε τις εμπειρίες και θα κάνουμε το παν για να βρεθούμε στους ομίλους»

Για το αν θα υπάρξει αλλαγή στα παιχνίδια του επόμενου γύρου:«Την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε ενημέρωση»

Για το ταξίδι στην Λευκορωσία και αν βρέθηκε η λύση για την μετακίνηση: «Για την ομάδα βρήκαμε λύση αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν θέσεις για τους οπαδούς για να ταξιδέψουν μαζί μας οι οπαδοί. Υπάρχει μια εκδρομή απ’ τον ταξιδιωτικό μας πράκτορα, και δεν χρειάζεται βίζα εκεί. Όποιος θέλει να μπορεί να βρει πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας»