Πραγματοποιείται αυτή την ώρα η διάσκεψη τύπου του Σωφρόνη Αυγουστή, για τον αυριανό επαναληπτικό αγώνα με την Δυναμό Μπρεστ στην Λευκορωσία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

«Σίγουρα το αυριανό παιχνίδι είναι πολύ διαφορετικό από το πρώτο. Ήρθαμε εδώ συγκεντρωμένοι και να επιβάλουμε το δικό μας παιχνίδι. Ξέρουμε πως θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες στον αγωνιστικό χώρο και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Προσέγγιση αυτού του παιχνιδιού είναι το μηδέν παθητικό. Το καταφέραμε και στο πρώτο παιχνίδι και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι γι αυτό. Μετά την αλλαγή προπονητή σίγουρα η Μπρεστ θα είναι πολύ διαφορετική. Θα κάνουμε αναγνώριση του παιχνιδιού στα πρώτα λεπτά και πρέπει μετά να ανταποκριθούμε.Το παιχνίδι με Ατρόμητο βοήθησε πάρα πολύ τη δική μας ομάδα. Δεν πρέπει να κρυβόμαστε. Καταλάβαμε με τι ομάδα έχουμε να κάνουμε και ήμασταν προετοιμασμένοι. Θετικό ότι η ομάδα γεμίζει αυτή την περίοδο. Σίγουρα αυτό που θα τελειώσει την πρόκριση είναι να σκοράρουμε πρώτοι στο παιχνίδι»!

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε στο πάνελ ο Μπρούνο Βάλε: «Περιμένουμε ένα διαφορετικό παιχνίδι. Ένα δύσκολο παιχνίδι. Η ομάδα με αλλαγή προπονητή θα έχει διαφορετικό πρόσωπο. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε εμείς την απόδοση που πρέπει».

*photo credits protathlima.com