Υπέκυψε και η Βασιλεία στο μεγαλείο του Απόλλωνα στην Ευρώπη!

Οι γαλάζιοι έχτισαν δυνατό χαρακτήρα και νοοτροπία, έχοντας συνολικά 44 παρουσίες στο Europa League τα τελευταία έξι χρόνια. Στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, η ομάδα της Λεμεσού προκρίθηκε τέσσερις φορές στα γκρουπ της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης της UEFA.

Στον Απόλλωνα δικαιούνται να λένε και να περηφανεύονται ότι είναι η δεύτερη πιο επιτυχημένη ομάδα μετά τον ΑΠΟΕΛ κατά την τρέχουσα δεκαετία. Όχι τυχαία ομάδα Ήταν… μάγκικες οι προκρίσεις πάνω σε Νις, Λοκομοτίβ Μόσχας και Μίντιλαντ, αλλά το ότι κατάφεραν να πετάξουν έξω τη Βασιλεία, τους κάνει να νιώθουν ακόμα πιο «γεμάτοι» και ευτυχείς.

Επειδή η ελβετική ομάδα, κατά την τελευταία δεκαετία, πέτυχε σημαντικά πράγματα, όχι μόνο στη διοργάνωση του Europa League, αλλά και στο Champions League.

Μόλις την περασμένη σεζόν είχε προκριθεί στους «16» της κορυφαίας διοργάνωσης και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να μειωθεί το μέγεθος της επιτυχίας του Απόλλωνα από το ότι οι Ελβετοί πούλησαν σημαντικούς ποδοσφαιριστές τους. Το μεγάλο κέρδος Δεν είναι μόνο το «μεγάλωμα» της ομάδας στην Ευρώπη που προκαλεί ικανοποίηση.

Είναι και τα οικονομικά οφέλη που αποκομίζει η εταιρεία από τους ομίλους. Με τα 2,9 εκατομμύρια ευρώ (μπόνους πρόκρισης) που «πίστωσαν» στον λογαριασμό τους, τα συνολικά έσοδα μέχρι στιγμής φτάνουν τα 3,7 εκατομμύρια. Το ποσό θα ανέβει κι άλλο, αναλόγως των αποτελεσμάτων που θα φέρει η ομάδα στην πορεία. Πηγή: politis.com.cy