Ανακοίνωση από τον ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ 

Αναλυτικά:

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ
Με την στάση και τις πράξεις σας, κατηγορείστε πλέον για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Για του λόγου το αληθές, παραθέτουμε τα πιο κάτω ΓΕΓΟΝΟΤΑ:

• Ήδη, με τη δική σας σφραγίδα, κλείσατε πολλά αδέλφια μας στο κελί. Το ίδιο θέλετε να κάνετε ΞΑΝΑ!
• Στοχευμένα, εσκεμμένα και καθοδηγούμενα, υποσκάπτετε το όνομα του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. Ξεκάθαρος στόχος σας, να μας κάνετε στην άκρη.
• Απειλείτε τους παίκτες, καθώς και τους προπονητές των ακαδημιών μας, ούτως ώστε να εκδόσουν Κ.Φ. κρατώντας στα χέρια σας τις δουλειές και τις καριέρες τους.
• Έμμεσα, απειλείτε τον κόσμο ενόψει Γερμανίας, ούτως ώστε να εκδόσουμε την βρωμόκαρτα.
• Ζητήσατε παράταση της εφαρμογής της κάρτας, αποκλειστικά για τον αγώνα με τη Βασιλεία αλλά ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ για το πρωτάθλημα! Μας αποδείξατε ΞΑΝΑ, ότι είμαστε απλά ένας αριθμός στους τραπεζικούς σας λογαριασμούς.
• Ένα μήνα μετά, ζητάτε Κ.Φ. στη Γερμανία δείχνοντας πως τώρα δεν μας θέλετε εκεί. Η δε απαντιτική επιστολή σας, αναφέρει ότι στο σημείο που βρίσκεται το οικοδόμημα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, δε θεωρείτε ότι πρέπει να γίνουν οποιεσδήποτε ανακλήσεις ή οτιδήποτε άλλο.
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΓΚΗ;;
• Αδιαφορείτε επιδεικτικά για τις κοινωνικές και θρησκευτικές μας πεποιθήσεις, οι οποίες μας τάσσουν ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΤΑ της Κ.Φ.

Εκμεταλλεύεστε την εξουσία που εμείς οι ίδιοι σας δώσαμε. Το ποτήρι πλέον υπερχείλισε!

Για τους πιο πάνω λόγους, σαν ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. δεν αναγνωρίζουμε τον πρόεδρο, που με τις εγωκεντρικές του αποφάσεις και επηρεαζόμενος από τις δικές του προσωπικές κόντρες, διχάζει τον κόσμο του ιστορικού μας συλλόγου.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ
ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ, Ε Χ Τ Ε Σ!

Υ.Γ.1 ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΛΕΜΕΣΟΣ
Υ.Γ.2 PYRO IS NOT A CRIME

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΛΛΩΝ 1982
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ