Το τριήμερο τους ρεπό απολαμβάνουν οι ποδοσφαιριστές μας και παίρνουν ανάσες ενόψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί σε Κύπρο και Ευρώπη. Η αλήθεια είναι ότι χρειάζονται ξεκούραση, μετά και το δύσκολο πρόγραμμα που έβγαλαν, όπου ανταποκρίθηκαν σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν την Δευτέρα και θα δοκιμάσει να ανεβάσει ρυθμούς ο Χάμπος Κυριάκου, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπισε. Ο Γιούστε υποβλήθηκε σε επέμβαση και σε λίγες μέρες θα αρχίσει το πρόγραμμα αποκατάσταση. Πρόγραμμα αποθεραπείας θα ακολουθήσουν οι Σαρδινέρο και Μπρου.

Από τις προπονήσεις θα απουσιάζουν οι διεθνείς Βασιλείου, Παπουλής, Στυλιανού (ανδρών), Ντανίλο Σπόλιαριτς (ελπίδων), Σκέμπρι (Μάλτα), Καραγιόλ (Γκάμπια).

Από το ερχόμενο Σάββατο 19 του μήνα και μέχρι τις 11 Νοεμβρίου ο Απόλλωνας θα κληθεί να δώσει έξι αγώνες, ιδιαίτερα απαιτητικούς. Αρχικά υποδέχεται τον Ερμή, ακολουθεί το ταξίδι στην Γερμανία, παίζει εκτός έδρας με την Δόξα, εντός το ντέρμπι με την Ανόρθωση, στο ΓΣΠ η δεύτερη αναμέτρηση με την Αϊντραχτ και ολοκληρώνει αυτό το κομμάτι των αγώνων με το μεγάλο λεμεσιανό ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΛ.

Για αυτό και ο Σωφρόνης θέλει τους παίκτες του πανέτοιμους αγωνιστικά και ψυχολογικά για να συνεχίσουν αυτό το εξαιρετικό ξεκίνημα που έχουν πραγματοποιήσει σε Κύπρο και Ευρώπη.