Για όλα τα θέματα που αφορούν τον Απόλλωνα, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Για το εντυπωσιακό ξεκίνημα…

«Η ιστορία γράφεται τον Μάιο. Για την ώρα κάνουμε το αυτονόητο. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Η ομάδα εξελίσσει το παιχνίδι της, επιτίθεται πολυδιάστατα σε κάθε παιχνίδι και γενικά η φιλοσοφία μας λέει ότι θα πρέπει να τα δίνουμε όλα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο».

Για τον Περέιρα που σκόραρε σε όλα τα παιχνίδια πρωταθλήματος…  

«Είναι ένας από τους υπόλοιπους. Δεν ξεχωρίζουμε κανένα για να βρίσκεται στον Απόλλωνα. Εννοείται ότι πρόκειται για παίκτη κλάσης. Κάποιοι τον αμφισβήτησαν, όμως η απάντηση δίνεται από τον ίδιο. Όσοι αγωνίζονται είναι υποχρεωμένοι να τα δίνουν όλα για να κερδίζει η ομάδα».

Για το νικηφόρο σερί…  

«Η ομάδα δεν θα συνεχίσει μόνο με νίκες. Χθες δεν αγωνίστηκαν οι Βασιλείου, Μπρου Γιούστε,  Καραγιόλ και Παπουλής, ενώ στο ημίχρονο κάναμε και τρεις αλλαγές. Υπάρχει βάθος και η ομάδα είναι καλοδουλεμένη. Παραμένουμε σοβαροί και ταπεινοί. Θέλουμε να ξοδεύουμε νικηφόρα τα παιχνίδια. δουλεύουμε καθημερινά, είμαστε υποχρεωμένοι να αποδίδουμε καλό ποδόσφαιρο και θα δούμε που θα μας οδηγήσει».

Για τον αγώνα με την Άιντραχτ…  

«Προτεραιότητα η Άνιτραχτ, η σκέψη μας στον αγώνα με τη Δόξα. Είναι μια τρομερά παραγωγική ομάδα σε δαιμονιώδη φόρμα. Θα πάμε χωρίς άγχος για να παλέψουμε. Στην άκρη της σκέψης μας θα βρίσκεται ο αγώνας με τη Δόξα. Θα πάμε εκεί να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό. Είναι όλα στο παιχνίδι. Δεν υπάρχει κόστος από τον αγώνα της Πέμπτης. Θα είναι μια γιορτή για τον Απόλλωνα. Θα πάμε να το απολαύσουμε»