Με το ντέρμπι κορυφής Απόλλων – Τεχνοοικία ΑΕΚ να τραβά τα βλέμματα και άλλους δυο ενδιαφέροντες αγώνες συνεχίζεται την Τρίτη 06 Νοεμβρίου 2018 το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας με την 4η αγωνιστική. Ο αγώνας της Ολυμπιάδας Ν. με την Robo Markets ΑΕΛ δεν θα γίνει λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της Robo Markets ΑΕΛ που την Τετάρτη αντιμετωπίζει για το Τσάλεντζ Καπ στη Σαντορίνη τον Α.Ο. Θήρας. Στο πρόγραμμα της Τρίτης η Ανόρθωση πάει στο Αυγόρου για να αντιμετωπίσει το ΘΟΙ, ενώ σπουδαίος αγώνας θα γίνει στην Πάφο μεταξύ Korantina Homes Παφιακού και Αναγέννησης Δερ. Οι αγώνες αρχίζουν στις 20:00.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ: ΑΠΟΛΛΩΝ – Τεχνοοικία ΑΕΚ
Μεγάλο ντέρμπι στη Λεμεσό με τις δυο ομάδες να διεκδικούν τη νίκη. Λεμεσιανές και Σκαλιώτισσες μπορούν να προσφέρουν φοβερό θέαμα σε ένα αγώνα τριπλής παραλλαγής. Άλλωστε, οι δυο ομάδες μας συνήθισαν να διεκδικούν τους τίτλους κάθε χρόνο.

Ο Απόλλων του Λεωνίδα Γαϊτανάκη μετά το εξαιρετικό του ξεκίνημα και το 3 στα 3 θέλει την τέταρτη νίκη στο ντέρμπι που θα έχει πολλαπλά οφέλη. Αφενός θα αποσπαστεί στην κορυφή και αφετέρου θα αφήσει πολύ πίσω την Τεχνοοικία ΑΕΚ. Οι Λεμεσιανές θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα και θα επιχειρήσουν να το πετύχουν. Πιθανή εξάδα: Καριόκα, Μανίταρου, Πέρεζ, Αγκουέρο, Δ. Σιμανόφσκι, Ιωαννίδου – Λίμπερο: Ζακχαίου.

Η Τεχνοοικία ΑΕΚ πάει «λαβωμένη» στη Λεμεσό μετά την ήττα την 3η αγωνιστική στην έδρα της μάλιστα, από την Ανόρθωση. Η ομάδα του Αλ. Πέτροβιτς θέλει να ξεχάσει την εμφάνιση της περασμένης Τρίτης που δεν ικανοποίησε κανένα στη Λάρνακα. Το νέο ντέρμπι μες τον Απόλλωνα αποτελεί ευκαιρία για τις «κιτρινοπράσινες» για να αλλάξουν τα δεδομένα.

Ιδιαιτερότητα του ντέρμπι η μέχρι πέρσι αρχηγός του Απόλλωνα Άντρη Ιορδάνους θα βρίσκεται στην αντίπαλη πλευρά φορώντας τη φανέλα της Τεχνοοικία ΑΕΚ. Πιθανή εξάδα: Γκόγκιτς, Στρίμερ, Λοβ, Νικ. Στυλιανού, Π. Δημητρίου (Ιορδάνους), Αιμ. Δημητρίου – Λίμπερο: Μοσφιλιώτη.

Η Επιτροπή Διαιτησίας όρισε τους: Aνδρέα Κωνσταντινίδη και Γιώργο Παπαγεωργίου ως διαιτητές .

H βαθμολογία (σε 3 αγώνες)
1. Ανόρθωση 9-2 09
2. Απόλλων 9-2 09
3. Τεχνοοικία ΑΕΚ 7-3 06
4. Ολυμπιάδα Ν. 7-4 06
5. Robo Markets ΑΕΛ 4-6 03
6. Κorantina Homes Παφιακός 04-08 02
7. ΘΟΙ Αυγόρου 2-9 01
8. Αναγέννηση Δερύνειας 1-9 00