Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει στους φίλους της ομάδας μας για τον σημερινό εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Eintracht Frankfurt στο Στάδιο ΓΣΠ (08/11, 19:55 ), ότι οι είσοδοι και τα ταμεία του σταδίου θα ανοίξουν στις 18:00.
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Δυτική Κερκίδα:
Γενική Είσοδος – €25
Παιδικό (Κάτω των 14) – €5
Δυτική Κερκίδα – Κεντρικό Κάτω Διάζωμα (106, 107, 204 ,205, 206)
Προτεραιότητα στην αγορά για τους κατόχους διαρκείας.
Γενική Είσοδος – €30
Παιδικό (κάτω των 14) – €10
Δυτική Κερκίδα – Κεντρικό Άνω Διάζωμα (306).
Γενική Είσοδος – €50
Ανατολική Κερκίδα:
Γενική Είσοδος – €25
Παιδικό (κάτω των 14) – €5
Για τα παιδικά εισιτήρια είναι απαραίτητη η ταυτόχρονη αγορά κανονικού εισιτηρίου από ενήλικα.
Προτρέπονται οι φίλοι της ομάδας μας που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα να προσέλθουν στο Στάδιο έγκαιρα για αποφυγή τυχόν δικής τους ταλαιπωρίας.
Οι φίλαθλοι του της ομάδας μας θα καταλάβουν τη Δυτική και Ανατολική Κερκίδα του Σταδίου ενώ οι υποστηρικτές της Eintracht Frankfurt θα καταλάβουν μέρος της Δυτικής κερκίδας στο άνω διάζωμα και το Βόρειο πέταλο.
Ο δρόμος παρά τα βοηθητικά γήπεδα του Γ.Σ.Π. θα είναι κλειστός και δεν θα επιτρέπεται η διέλευση οχημάτων και πεζών. Ο Βόρειος χώρος στάθμευσης θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για τους οπαδούς της Eintracht Frankfurt. 
Επιπλέον ο χώρος στάθμευσης του NUEVO CAMPO ΔΕΝ θα έχει καμία πρόσβαση προς το στάδιο και θα υπάρχει Αστυνομική Αποκοπή στο σημείο που οδηγεί κάτω από την υπέργεια γέφυρα του αυτοκινητόδρομου προς τον Βόρειο χώρο στάθμευσης, ως εκ τούτου προτρέπονται να μην τον χρησιμοποιήσουν, για αποφυγή δικής τους ταλαιπωρίας.

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ