Ανακοίνωση από τον Παν.Συ.Φι για την κάρτα οπαδού και Ιωνά Νικολάου.

Αναλυτικά:

«Αυτοκτονίες, νεκροί στις φυλακές, αυξημένοι νεκροί στους δρόμους, αποφυλακίσεις εγκληματιών κατά το δοκούν, δημόσιες εκτελέσεις και ξεκαθαρίσματα λογαριασμών, εκμετάλλευση κρατικού πλούτου από διευθυντικά τραπεζικά στελέχη, δολοφονίες-ληστείες, νταβατζήδες αστυνομικοί, καταστροφή δικαστικών τεκμηρίων, πρόκληση σωματικής βλάβης σε οπαδούς από αστυνομικούς, διεθνή δίκτυα χειραγώγησης αγώνων με βάση την Κύπρο, ανεξιχνίαστοι κόκκινοι φάκελοι, στημένα πρωταθλήματα, μίζες.

Ποιά η εμπιστοσύνη του κυπριακού λαού σ’αυτόν τον «κύριο»; Ποιό το έργο του και ποιά η αξιοπιστία του;;

Καμία άτυπη συνέλευση δεν ισοσταθμίζει τις αμέλειες και τα εγκλήματα σας κατά του αθλητισμού και της κυπριακής κοινωνίας.
Πρώτα μας πλασάρετε την κάρτα οπαδού ενώ μετά την βαφτίσατε κάρτα φιλάθλου με στόχο την παραπλάνηση του κόσμου. Σήμερα, μετά την περίτρανη αποτυχία σας, μαγειρεύετε κάτι νέο για να βγάλετε τα βίτσια σας. Καμία μεταφορά αρχείου δεν πρόκειται να σώσει ή να φτιάξει τα όσα γκρεμίσατε.

Το φακέλωμα παραμένει φακέλωμα, ειδικά όταν έχετε άμεση πρόσβαση στα στοιχεία μας. Πόσο μάλλον όταν τα αρχεία υφίστανται στο δικό σας λογισμικό σύστημα και που πλέον όλοι ξέρουμε σε ποιον ανήκει. Μεταφέροντας τα αρχεία στις ομάδες, το μόνο που θα καταφέρετε είναι η στοχοποίηση τους αφού φανερά πλέον επιχειρείτε την αποποίηση των ευθυνών που σας αναλογούν.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ πρώτιστα την αλλαγή της νομοθεσίας που κατατάσσει το άναμμα πυρσών και καπνογόνων στις πράξεις βίας. Άλλο το άναμμα και άλλο η ρίψη εντός γηπέδου.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την επανεξέταση ολόκληρης της νομοθεσίας και την αναστολή της μέχρι το κράτος να προβεί στην εκπλήρωση των υποχρεώσεων του απέναντι στους πολίτες του.

Για τους πιο πάνω λόγους, η θέση μας ήταν και θα παραμείνει η ίδια:
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ «ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ»

Ο ΚΟΜΠΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ !
ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ,
ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ

Υ.Γ. ΘΑ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΡΧΗΓΕ
ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ»