Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα όπου αναφέρονται στην υπόθεση Ουζόχο αλλά και στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ.

Από την ανακοίνωση αφαιρέθηκε υβριστικό περιεχόμενο και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τα γεγονότα μας αναγκάζουν να τοποθετηθούμε εκ νέου. Ως Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ παρακολουθούμε όλες τις εξελίξεις και είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε οποιονδήποτε προσπαθήσει να βάψει το άσπρο-μαύρο για να κάνει τα χατίρια ορισμένων εις βάρος του ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Ξεχάστε το! Αυτή η υπόθεση θα έχει ένα και μόνο τέλος. Την δίκαιωση του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και την τιμωρία των ….. Αλλιώς θα μιλάμε για σκανδαλώδη συγκάλυψη με την βαλίτσα να πηγαίνει πολύ μακριά.

Μια απλή υπόθεση την κάνατε μεσανατολικό. Τι άλλο χρειαζόταν ο ΚΟΑ για να ανακαλέσει εξ αρχής το δελτίο υγείας του ποδοσφαιριστή από τα εξής:
α) Στην έρευνα αποκαλύφθηκε ότι οι εξετάσεις στον φάκελο ανήκαν σε άλλους 2 ποδοσφαιριστές οι οποίοι κλήθηκαν από το ΤΑΕ
και
β) Τις τρεις επιστολές των γιατρών;

Σε ένα παράλληλο σύμπαν, πριν την ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης, με αυτά τα δεδομένα ο ΚΟΑ ανακαλεί την απόφαση έκδοσης του δελτίου υγείας όπως ορίζει ο νόμος και ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ κερδίζει εύκολα την υπόθεση. Στην Κυπριακή πραγματικότητα της ………….., είδε όλος ο κόσμος τις προσπάθειες κάποιων να γλιτώσουν τους ………… Ποιός οδήγησε τον ΚΟΑ σε αυτήν την παράνοια;

Όπως φαίνεται εντός του ΚΟΑ, κάποιοι θολωμένοι από τις οπαδικές τους προτιμήσεις και κάποιοι δεχόμενοι πιέσεις, δημιούργησαν αυτό το μπάχαλο με μοναδικό σκοπό να αποκρύψουν την αλήθεια και τα δεδομένα που προκύπτουν από αυτήν. Ο πρόεδρος του ΚΟΑ έδειξε ποσό πολύ φοβάται τα αφεντικά του. Όντας διορισμένος του κόμματος δεν αναμέναμε οτιδήποτε άλλο. Πολύ …. για τέτοιο πόστο. Είναι αστείο να βγαίνουν οι ……. και να ζητούν την παραίτηση του Μιχαϊλίδη γιατί εν τελεί δεν κάλυψε τις ……
ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΚΑΛΥΨΗ, ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!
Ζητάμε το κεφάλι του γιατί με τα τερτίπια του και την κωλυσιεργία του δεν έπραξε έγκαιρα τα αυτονόητα χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα την αστυνομική έρευνα. Αποτέλεσμα ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ να μπαίνει σε δίκες, σε εφετεία και αύριο ίσως παραπέρα. Αν η………. στοιχίσει στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ, όπου και να ………….

Ο κόσμος θέλει να γνωρίζει ποιοί 2 στο Συμβούλιο του ΚΟΑ ψήφισαν εναντίον, στην εξαρχής ακύρωση του δελτίου …………………. Τους καλούμε να τοποθετηθούν δημόσια ότι συμφωνούν με τον τρόπο έκδοσης του συγκεκριμένου δελτίου για να αποκαλυφθεί στον κόσμο ο ρόλος τους. Ξέρουμε τις οπαδικές σας προτιμήσεις. Ένα και το αυτό, ίδιο σινάφι που …………τον Κυπριακό αθλητισμό.

Η αστυνομική έρευνα θα ολοκληρωθεί ή τα σαΐνια της αστυνομίας Κύπρου θα ζητήσουν την συνδρομή της σκότλαντ γιάρντ για να λύσουν μια απλή υπόθεση; Προς τι τόση καθυστέρηση ; Πήγατε την υπόθεση στην Λευκωσία για να την χειριστούν απευθείας …………. και όλα πλέον είναι πιθανά. Γιατί δεν αποκαλύφθηκε το όνομα ……….. ενώ για μια φωτοβολίδα γεμίζετε τις ιστοσελίδες και τα κανάλια με φωτογραφίες καταζητούμενων οπαδών; Επτασφράγιστο μυστικό και το όνομα …………. Να μάθουμε και τις οπαδικές προτιμήσεις των εχθρών μας. Να ξέρει ο κόσμος με ποιούς έχει να κάνει. Με την γραφολογική εξέταση ηντα χαπάρκα;

ΚΑΘΑΡΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ………….

Ο Ουζόχο δήλωσε ότι θέλει να αγωνιστεί για την ανόρθωση, γιατί δεν του κάνουν ένα δελτίο ; Τελικά είχατε γιατρό στο εξωτερικό ; Έχασε την πτήση του γυρισμού ; Όσον αφορά τον Γιάγκου, ………….. και υπάρχουν φωτογραφίες του με τον πρόεδρο της ομάδας του κράτους. …… Ειναι καλές οι παρέες του..

Επόμενος αγώνας με την ομάδα της κυβέρνησης, την ομάδα…………. Που μιλάνε για ήθος ενώ δεν έχουν αφήσει ομοσπονδία για ομοσπονδία (ΚΟΠ, ΚΟΚ, ΚΟΠΕ) που να μην έχουν υποβάλει ενστάσεις για τα συμφέροντα τους. Κανείς δεν ξεχνά όταν στο πρόσφατο παρελθόν κατέβηκαν στους δρόμους απαιτώντας ένα χάρτινο πρωτάθλημα. Κανείς δεν ξεχνά όταν στο πρόσφατο παρελθόν κατέβηκαν στους δρόμους απαιτώντας ένα χάρτινο πρωτάθλημα. Έχουν ξεσκεπαστεί εντελώς. Οι μάσκες έπεσαν και διασκεδάζουμε να τους βλέπουμε να υποδύονται τους δικηγόρους των δεύτερων τη τάξει απατεώνων. Πατήστε τους μες το γήπεδο. ……!

…………………….

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ 1954
ΘΥΡΑ ΕΝΑ
ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΩΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ