Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου μίλησε ο Φανούριος Κωνσταντίνου.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ποδοσφαιρικής εταιρείας αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα ενόψει του μεγάλου παιχνιδιού κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ: «Σαφέστατα δεν είναι άλμα τίτλου μια ενδεχόμενη νίκη. Τα μεταξύ μας παιχνίδια είναι 6 βαθμών στα οποία διακυβεύονται η ψυχολογία και η δυναμική που θα αποκτήσει αυτή που θα το κατακτήσει. Μπορούμε να διαχειριζόμαστε τα συναισθήματα και τις ήττες. Είναι ένα αμφίρροπο παιχνίδι ανάμεσα στις δυο καλύτερες ομάδες το οποίο θα κριθεί στις λεπτομέρειες και στις συγκυρίες. Το ΑΠΟΕΛ είναι μεγάλη ομάδα και θα πάει για την νίκη».

Για τα αγωνιστικά νέα: «Ακολούθησε μέρος του κανονικού ο Μπρου που ίσως συμπεριληφθεί στην αποστολή. Αύριο θα είναι η τελευταία προπόνηση. Κανένας άλλος δεν προλαβαίνει. Ο Κερμπ ανεβάζει ρυθμούς όμως είναι ζήτημα η φυσική του κατάσταση. Τώρα σκεφτόμαστε αυτούς που είναι έτοιμοι».

Για την προπώληση των εισιτηρίων: «Πάει αρκετά καλά και ίσως θα έχει περισσότερο κόσμο από την προηγούμενη φορά».